Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default How to add Biss Key


    Hello everybody,

    How to add biss key without pc and don't have any biss key in previous.

    I use metabox and at my receiver didn't have biss key in code edit.
    Helppppppppppppppppppppps..............
    I want to add biss key for indo tv7.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95 N 97.06 E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    Quote Originally Posted by MyintMo
    Hello everybody,

    How to add biss key without pc and don't have any biss key in previous.

    I use metabox and at my receiver didn't have biss key in code edit.
    Helppppppppppppppppppppps..............
    I want to add biss key for indo tv7.
    Hi MyintMo,go to "CODE EDIT" and press 6 button (DCW) from the remote. Then put the active BISS key of Indo TV7.

    B1FFA 08 12 10 2A 79 97 70 80

    ENJOY.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    Quote Originally Posted by yan naing
    Quote Originally Posted by MyintMo
    Hello everybody,

    How to add biss key without pc and don't have any biss key in previous.

    I use metabox and at my receiver didn't have biss key in code edit.
    Helppppppppppppppppppppps..............
    I want to add biss key for indo tv7.
    Hi MyintMo,go to "CODE EDIT" and press 6 button (DCW) from the remote. Then put the active BISS key of Indo TV7.

    B1FFA 08 12 10 2A 79 97 70 80

    ENJOY.
    thank for ur reply,
    is provider for B1FFA
    and code for 08 12 10 2A 79 97 70 80
    let me know index

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    2920'N 4759'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    if 1FFA does not work, try 1FFF as most receivers will accept only a single DCW working key (you have to disable the others inorder to view the current channel you wish to).
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Topfield 3030F

    how can i biss Topfield 3030F model ? i can connect serial cable with my Reciever & PC , but didn't work

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95 N 97.06 E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Topfield 3030F

    Quote Originally Posted by zlhtun
    how can i biss Topfield 3030F model ? i can connect serial cable with my Reciever & PC , but didn't work
    Dear zlhtun,have u download Biss software on ur TF 3030?If u had,go to Key Edit and change CAS type to Biss key (press red button).Then put the biss key u want.

    Best wishes.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default codemenu on topfield 3000pro

    Hello guys,
    sorry for hijacking this thread but how do activate code menu for any topfield brand or this one for that matter.
    thnxs
    dugizul.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Topfield 3030F

    Quote Originally Posted by yan naing
    Quote Originally Posted by zlhtun
    how can i biss Topfield 3030F model ? i can connect serial cable with my Reciever & PC , but didn't work
    Dear zlhtun,have u download Biss software on ur TF 3030?If u had,go to Key Edit and change CAS type to Biss key (press red button).Then put the biss key u want.

    Best wishes.
    Hello yan naing,
    i've not Biss software for TF3030f . plz give me link . thanks

    zlhtun

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    Quote Originally Posted by yan naing
    Quote Originally Posted by MyintMo
    Hello everybody,

    How to add biss key without pc and don't have any biss key in previous.

    I use metabox and at my receiver didn't have biss key in code edit.
    Helppppppppppppppppppppps..............
    I want to add biss key for indo tv7.
    Hi MyintMo,go to "CODE EDIT" and press 6 button (DCW) from the remote. Then put the active BISS key of Indo TV7.

    B1FFA 08 12 10 2A 79 97 70 80

    ENJOY.
    Is there needed to add "B" in provider code.
    I means can I put "001FFA" @ provider code or needed to put "0B1FFF".
    I can watch EPL with Indo TV7
    Help me plssssssssssssssss

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95 N 97.06 E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    @Dear MyintMo,

    u can also put the provider "001FFA" in metabox MTG software.No need "B".This AU metabox DREAMSOFTWARE is same to put the Biss key in DCW Edit.Its has two type even and odd. No provider change "001FFF" and put ur biss key in there.

    Enjoy.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    Quote Originally Posted by yan naing
    @Dear MyintMo,

    u can also put the provider "001FFA" in metabox MTG software.No need "B".This AU metabox DREAMSOFTWARE is same to put the Biss key in DCW Edit.Its has two type even and odd. No provider change "001FFF" and put ur biss key in there.

    Enjoy.
    Dear Yan Naing,

    thanks for ur reply.
    i'm using metabox, and there have 8 channel for code, but channel 7 and 8 can't edit.
    at channel 6 is DCW, i put there 001FFF 00 08 12 10 2A 79 97 70 80
    but i can't see EPL, only can see at break time 15 minuites.
    i deleted other code that already exist in DCW.
    what i need to do now, helpppppppppppp

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95 N 97.06 E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    @MYINTMO,

    No problem mate.Pls. do this ...
    1.go to key edit
    2.press 6 button
    3.press Blue button and reset the keys.
    4.power off ur receiver
    5.power again

    Then u will see all keys in DCW again.Remember next time when u put the keys, go to key edit and go to DCW.Press OK on 001FFF and put the 16 keys(08 12 10 2A 79 97 70 80).That's the easy way to put the keys.U have no trouble.This Biss key is not active and still wait for next key.Be patient....


    Thanks.
    Best regards.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    Hi Yan Naing,

    Quote Originally Posted by yan naing
    @MYINTMO,

    No problem mate.Pls. do this ...
    1.go to key edit
    2.press 6 button
    3.press Blue button and reset the keys.
    4.power off ur receiver
    5.power again
    I already do like that.

    Quote Originally Posted by yan naing
    Then u will see all keys in DCW again.Remember next time when u put the keys, go to key edit and go to DCW.Press OK on 001FFF and put the 16 keys(08 12 10 2A 79 97 70 80).That's the easy way to put the keys.U have no trouble.
    I can't press OK on 001FFF, there is nothing change, i think my receiver can't edit previous code, can put new code.

    Quote Originally Posted by yan naing
    "This Biss key is not active and still wait for next key.Be patient.... "
    And what it means still wait for next key, pls be patient, i'm have no experinece in previous.


    Thanks.
    Best regards.

  14. #14
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95 N 97.06 E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How to add Biss Key

    Hi MYINTMO,

    1.What's model of ur metabox and what software ur using?(Dreamsoft or MTG).Ur software may be MTG.Cos. u said that u press number(4=nagra,6=dcw,etc..) in key edit function.I don't think about that ur metabox can't press OK on 001FFF.

    2.I mean this BISS key is not active for TV 7.U cannot watch EPL matches form TV 7.U will wait for next active key.It was little long to get BISS key for TV 7 in previous.So, don't hurry this.

    Dear Pls. don't claim for Biss key.EXPERT form this RDI site will give all friends when they find the key.


    Best wishes.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    #62
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default HOW TO MANUALLY INPUT BISS KEYS (NBA-TV) IN STRONG SRT-4635


    Hi guys! Anybody here know how to input the key for NBA-TV (BISS) on Strong receivers SRT-4635 & 4630? Thanks for the help!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New : PBC Biss key
    By reccary in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd June 2006, 17:52
  2. BISS KEY
    By fluture in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 2006, 18:48
  3. Replies: 1
    Last Post: 9th January 2006, 17:38
  4. BISS Key from SIC on NSS 806, 40.5W
    By toz99 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 4th November 2005, 17:31
  5. BISS
    By Sica in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 3rd November 2005, 12:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top