Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Kitul meu de Igo Primo pentru Samsung Galaxy 3

    Va prezintul kitul meu functional de pe Samsung Galaxy 3 fara root (rezolutie 1280x720).

    Contine:
    -.apk: iGO_Primo_v9.6.7.235654_SR_thin_v0.5_Indiant
    - data.zip de la gnd (modificat pentru aceasta rezolutie, cu meniul de transparenta implementat..multumesc)..meniul de transparenta functioneaza doar pentru modul rasturnat. In portret am folosit un fisier modificat de gnd pentru pozitionare corecta DA ce era de la o versiune mai veche de data.zip
    - fixul pentru afisare corecta meniu/culoare pentru rezolutia 1280x720 (fixul se gaseste in scheme si branding..deci folositi toate fisierele).
    - .sys configurat pentru rezolutia 1280x720 (inclusiv afisare corecta butoane de jos) si dupa gusturile mele.
    - TMC online functioneaza doar cand vrea el.(inca se discuta pe tema asta pe forum
    - tot ce trebuie pentru Romania si Ungaria (TM) + Basemap, fara .dem.
    - voce si limba -ro/en.


    - nu contine masinute
    - nu contine .dem
    - nu contine tts.

    Se copiaza folderul igo (cu tot ce contine) pe cardul din telefon (sau smartphone ).
    Se ruleaza (instaleaza) .apk.ul igo din folderul igo.
    In caz ca la instalare genereaza un alt .sys in folderul iGo recopiati-l pe cel din arhiva.

    In rest ar trebui sa functioneze ok. Cel putin la mine e ok.

    http://www.share-byte.net/egjEep
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge perfect...
    Mulţam...

    Ceva hărţi în plus ?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In kitul de mai sus inlocuiti cu acest data.zip al lui gnd (transparenta functioneza ok acum in ambele moduri+ alte bunatati..afisare localitate, numar de casa, a doua manevra afisata, tourn restriction, driver alerts ok, etc)

    http://www.share-byte.net/yrMoTi

    @Webman, nu pot pune likuri directe dar aici gasesti tot ce-ti trebuie.

    Harti TopMap
    http://www.gpsforum.biz/index.php?showtopic=7341&st=500

    Harti Naviteq
    http://www.gpsforum.biz/index.php?sh...=640&start=640

    Studiaza de la ultimele posturi inapoi si o sa gasesti tot ce-ti trebuie.

    Atentie daca combini harti de la producatori diferiti...unele nu se pupa ok la granita si ruteaza aiurea.
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai de aia ziceam, dacă ai hărţi pentru asta...
    Ori PM, ori YT....

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un data.zip pentru 800x480 se gaseste pe undeva? Mersi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat pe galaxy nexus igoul maestrului Yanq,dar imi cere sa introduc cardul sd,aveti idee ce trebuie modificat ca sa porneasca din memoria interna ? Multumesc.

  7. #7
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florian View Post
    Am instalat pe galaxy nexus igoul maestrului Yanq,dar imi cere sa introduc cardul sd,aveti idee ce trebuie modificat ca sa porneasca din memoria interna ? Multumesc.
    Nu şterge pachetul de pe card şi merge

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    prin gropile capitalei
    Posts
    3,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Un data.zip pentru 800x480 se gaseste pe undeva? Mersi
    http://dlf.transfer.ro/iGO_My_way_8....jul-7e298d.zip

    Salut,
    Nu mai sunt sigur dac-am inclus si apk-ul, sunt in graba, asa e-n conced

    Bafta,
    Y

  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iuliangrecu View Post
    http://dlf.transfer.ro/iGO_My_way_8....jul-7e298d.zip

    Salut,
    Nu mai sunt sigur dac-am inclus si apk-ul, sunt in graba, asa e-n conced

    Bafta,
    Y

    Am pornit download-ul dar cred ca nu e ce vreau eu. Asta e IGO ala vechi aici se vorbeste de igo primo. Pe ala vechi il am si eu. Oricum mersi.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    prin gropile capitalei
    Posts
    3,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Am pornit download-ul dar cred ca nu e ce vreau eu. Asta e IGO ala vechi aici se vorbeste de igo primo. Pe ala vechi il am si eu. Oricum mersi.
    Corect, ai dreptate despre igo, in cazul asta il vreau si eu pe primo!

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
    Problema e ca trece si batranetea...

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Un data.zip pentru 800x480 se gaseste pe undeva? Mersi

    http://www.hotfiles.ro/download/igp_t1.0.rar/626468

    Arhiva are si noul .apk Igo Primo Thin v. 1.0..vezi daca e ok...in data.zip/ui_adroid/multimode.ini..are si rezolutia 800x480.
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Samsung Note sau alte dispozitive cu rezolutie 1280x800 modificati in fisierul sys.txt doar:

    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    screen_x=1280
    screen_y=800
    screen_x2=800
    screen_y2=1280
    screen_xy="1280_800:1280x670/720x1230:fullscreen"
    highres=0
    double_screen=0
    show_cursor=0
    combine_dirty=0

    Am sa deschid arhivele Data si Branding sa vad in acele ui_ ce se mai poate modifica.

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am modificat Branding pentru rezolutia 1280x800

    Down:
    http://www.share-byte.net/t82tjZ

    In mireasa lui Yang inlocuiti branding.zip, modificati vocea respectiva in sys.txt (vezi inlocuirea) si urcatile pe sd extern.


    Inlocuire in sys.txt:

    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    screen_x=1280
    screen_y=800
    screen_x2=800
    screen_y2=1280
    screen_xy="1280_800:1280x670/720x1230:fullscreen"
    highres=0
    double_screen=0
    show_cursor=0
    combine_dirty=0



    instalati.apk.

    Inca nu este totul perfect, mai am de lucrat pe DATA, dar oricum se poate utiliza si asa.

    Daca aveti probleme imi spuneti si vom incerca sa le rezolvam impreuna.

    P.S.

    Este o prelucrare facuta in baza de date creata pentru S3.

    Multumesc pentru atentia accordata.

    Cu respect Le099

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut modificare in branding http://www.share-byte.net/PjnTB3 sa afiseze imaginile originale la pornire/iesire. (au o grafica muult mai placuta)
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ceva pentru voi. Pana maine nu-l pot da jos, nu sunt acasa, deci nu pot sa va spun prea multe.

    Faceti un salt aici: http://androidum.blogspot.it/2012/07...droid-now.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top