Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo cam plus UPC SmartCard CI+ Satelit Ajutor.Incepatori.

    Salut tuturor.

    Cine ma poate ajuta cu cateva informatii despre Antena satelit, Diablo Cam, etc?

    Tocmai mi-am instalat antena de satelit si sunt umpic dezamagit de canalele FTA.
    Mi-am instalat 11 sateliti si am stat 3 ore sa-mi programeze automat 1660 (doar canalele necodate)
    canale din care 90% sunt pur si simplu aiurea. (tot felu de arabi si de televiziuni cu teleshopping rezolutie proasta etc.)

    Asa ca m-am gandit tsa intreb cunoscatorii pe forum.

    1.Ce pot decoda cu diablo cam?(canale care merita, pachete,pot decoda UPC?)
    2.Ce sateliti sunt cei mai populari?Totusi 11 sunt prea multi doresc sa programez doar satelitii cu pachete decodabile.
    3.Daca scot cartela din CI+ de la UPC si o introduc in diablo cam WIFI imi va decoda canalele de pe cablu digital?
    )sau varianta sa pot decoda UPC si ceva canale de satelit)

    Setupul este :
    Satelit cu montura h-h direct in televizor LG LM660S cu tuner DVB-s2

    Alte intrebari pe parcurs.

    Multumesc

    (de 3 zile caut despre Diablo pe tot felul de forumuri dar inca nu imi e 100% clar)

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni nu vrea sa dea "o mana" de ajutor?

  3. #3
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Ok - Sorelll

    Hi,
    1. ...depinde ce Diablo ai? Dar de principiu mai merg câteva pachete de pe diverși sateliți...
    2. Programează sateliții cu FTA-uri cool. Gen, 13 est, 19 est, 9 est, 28 est, etc.
    3. La UPC pe cablu din câte știu se pupă cardul exclusiv cu receptorul sau CI-ul. pentru că e N3 - Deci, e mai complicat să le împerechezi.
    Dar, cu up-datarea de chei la zi o să vezi, repet câteva pachete cu camul din dotare.
    http://www.world-satellite.net/optib...-traian-2.html
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default diablo

    diablo-wifi cam il programezi cu cas3 sau cas2.
    dupa care te bagi la un schimb de linii si ...........totul ok
    !numai daca este diablo-wifi

    http://X1ardsharing.us/forum/diablo-...blo-cam-3.html
    http:/X1oard.satportal.to/diablo-cam...er-client.html
    http://www.lX2urals.com/diablowifi_setup.htm
    http://www.sX2t-times.com/forumdispl.../88-Diablo-Cam
    !
    X1=c
    X2=a

    te inregisterzi .....si bafta

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult de ajutor si linkuri.

    Da ..oricum vroiam diablo WIFI sa iau dupa ce m-am interesat mai mult.
    Dar nu stiam ce pachete pot sa vad cu el.
    (Sky italia, dolce, focus, etc)

    Inca nu mi-e in clar cum e cu cheile.
    Am folosit acum vreo 7 ani o antena de satelit pe PC cu Progdvb si softcam.
    Acolo trebuia sa editez un fisier si sa bag cheile.
    Dar cu diablo nu stiu inca.Am vazut ca se uploadeaza in Diablo "keys.bin" si inca un fisier cu "data".
    Si mai e chestia cu cccam si "cline".

    Underworld este firmware-ul Diablo? sau e un firmware "tweak-uit"?

    Ma puteti lamuri?

  6. #6
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sorrell View Post
    Multumesc mult de ajutor si linkuri.

    Da ..oricum vroiam diablo WIFI sa iau dupa ce m-am interesat mai mult.
    Dar nu stiam ce pachete pot sa vad cu el.
    (Sky italia, dolce, focus, etc).....
    Decat s-a fii dezamagit de diablo-wirless care este in jur de 100-110eu, mai bine cumperi o clona dm500 sau chiar dm800
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Decat s-a fii dezamagit de diablo-wirless care este in jur de 100-110eu, mai bine cumperi o clona dm500 sau chiar dm800 - Gobi2000 poti fii mai explicit ?
    Asta deoarece si eu am de gand sa cumpar un astfel de cam wifi pt. plasma din dotare , insa am si o clona de dm500

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default diablo

    cu diablo wifi nu o sa faci niciodata ce ai sa potzi face cu un dm500(chiar daca e clona)
    cu diablo wifi NU potzi fi decit CLIENT (deci potzi pune doar linii c) NU ai sa potzi DA linii C
    VITEZA fa fi mult mai mica .....te vei uita la tv si pac-pac ecranul negru chiar daca ai hop1 bun.
    cu key cum vrei nu NU SE POATE decit ff putine canale.
    deci trebuie sa te bagi la un schimb de linii dar cum?pentru ca ti-am zis nu o sa potzi da la schimb.

    deci in concluzie un dm500 e mult mai bun
    diablo wifi este ff bun daca mai ai un deco in casa si-ti dai tie din dm500 in Diablo.
    deci tu dai linii din dm500 si ce primesti la schimb pui o parte din ele in Diablo,si toata lumea multumita.

    bafta

  9. #9
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    .... Gobi2000 poti fii mai explicit ?
    Asta deoarece si eu am de gand sa cumpar un astfel de cam wifi pt. plasma din dotare , insa am si o clona de dm500
    Daca ai un tv SMARTV atunci nu mai e nevoie nici de diablo........ prezetul real este IPTV.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gobi2000 , dupa cum ti-am scris anterior detin si o clona de dm500 , deci un server de cccam practic
    Tot practic intr-adevar vad ca pe kahty care este cleint de cccam cu oscam , lucrurile nu merg la fel ca la dm/server
    Acum probabil ca nici eu nu am setarile caum trebuie in oscam/kathy
    Insa sint interesat sa cumpar un Diablo wifi pt. plasma care o detin - Panasonic TX-P42GT30E , nu este chiar un SmartTV ( acestea fiind in general doar cele de la Samsung )
    Deci vezi care este ideea/scopul in cazul meu si de aceea as dori sa stiu daca intr-adevar se merita practic sau nu ( mai ales ca pretul a cescut putin acum de la 549 roni la 576 roni ) achizitionarea/folosirea unui Diablo wifi pe post de client de cccam ( stiu ca nu poate fii server de cccam )

  11. #11
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci vorbesc de versiune 2.3 si nu de 2.5 ! Diablo wirless versiunea 2.3 merge perfect cu: N+agra C+onax Viaccess 7 si incopatibil cu N+DS ! vorbind bine inteles precum, client CCcam sau Newcamd unde poate suporta doar o singura linie CCcam cu maxim hop 1, cu newcamd suporta maxim 4 lini N

    PS: Nici versiune 2.5 nu aduce mari noutati care sa agreeze CS!
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    cu newcamd suporta maxim 4 lini N
    La mine merge perfect cu 19 linii N, doar de la 20 in sus face probleme. Si functioneaza chiar si cu carduri in hop 3.
    Eu n-as schimba cu nimic combinatia DiabloWiFi+TV cu tuner dvb-s2, sunt foarte multumit cu acest CAM.

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Se poate sa pui si setarile pe care le ai pe Diablo sa vedem daca merg si la alti?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Cam-ul meu e UW 2.08 cu urmatoarele setari in CONFIG.XML:
    Code:
    <config CAS_Conax="Y" CAS_Seca="Y" CAS_******="Y" CAS_Cryptoworks="Y" CAS_Via="Y" CAS_Dreamcrypt="Y" CAS_Nagra="Y" CAS_DGCrypt="Y" LANG="ENGLISH" ENABLE_ADMIN_PIN="N" ADMIN_PIN="0000" SMART_MESSAGES="Show Never" MULTIMEDIA_MESSAGES="Show Normal" EMULATORS="Y" N2_AU="N" EMU_PRIORITY="1:Emu - 2:Cards" FIXED_CW="Y" PC="N" DELAYER="26" NAGRA_BOX_KEY="0000000000000000" BASE_IP="0000" LEDS="N" AUTO_PMT="Y" CAIDS_FILE="CAIDS" WIFI_ENABLED="Y" WIFI_DOMAIN="ETSI" WIFI_AP="******" WIFI_DHCP="N" WIFI_IP="192.168.0.252" WIFI_NETMASK="255.255.255.0" WIFI_GATEWAY="192.168.0.1" WIFI_DNS="******" WIFI_ENCRYPT="WPA-PSK + WPA2-PSK" WIFI_WEP_KEYIDX="1" WIFI_WEP64_Key1="0000000000" WIFI_WEP64_Key2="0000000000" WIFI_WEP64_Key3="0000000000" WIFI_WEP64_Key4="0000000000" WIFI_WEP128_Key1="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key2="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key3="00000000000000000000000000" WIFI_WEP128_Key4="00000000000000000000000000" WIFI_WPA_PSK="******" WIFI_WPA_PMKPSK="******" WIFI_WPA_PMKAP="******" WIFI_WPA_PMK="******" GBOX="N" WIFI_TXPOWER="17" SHARE_CLIENT="NEWCAMD" SHARE_LOG="N" />

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top