Oficialii Apple n alertă. Un hacker rus i nvaţă pe utilizatori să descarce GRATUIT aplicaţii pentru iPhone şi iPad
Un hacker din Rusia a pus pe jar reprezentanţii Apple, după ce a a reuşit să creeze un sistem prin care să procure aplicaţiile pentru iPhone şi tabletă fără să plătească niciun ban, informează Daily Mail.


Pe site-ul hacker-ului rus utilizatorii sunt nvăţaţi să descarce certificatul de securitate al aplicaţiei şi să regleze o setare la conexiunea wi-fi a dispozitivului pe care urmează a fi instalată aplicaţia.


Rusul al cărui nume virtual este ZonD80 a postat şi un filmuleţ demonstrativ pe YouTube, n care explica paşii care trebuie urmaţi pentru a fura aplicaţiile gigantului IT din California.


Videoclipul a fost şters de pe Youtube, la cererea companiei Apple, care a reclamă ncălcarea drepturilor de autor pentru produsele sale. Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza revendicării drepturilor de autor din partea Apple, Inc..., este mesajul care apare scris pe Youtube, n locul filmuleţului postat de hackerul rus.
UPDATE: La 14:16 minute, ora Rusiei, hacker-ul a postat pe site-ul personal un mesaj prin care anunţă că a găsit o nouă soluţie pentru a promova metoda prin care pot fi furate aplicaţiile Apple. Acesta vorbeşte despre trei paşi simpli pentru a fura aplicaţiile, dar promite să revină cu detalii n această după-amiază.
http://www.in-appstore.com/p/getting-started.html
http://zond80.livejournal.com/