Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: dolce agata

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce agata

    buna,

    de cateva zile observ ca receiverul meu dolce agata, adica se blocheaza imaginea pt o secunda si este f enervant; uneori si sunetul dar f putin
    ce trebuie facut? ceva update?
    mai am unul da tre sa fac imperecherea cu cardul si e enervant
    e un model vechi - ambele sunt

    merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca au avut probleme/pe mine m-a trimis la meniul de selectare a semnalului[ciudat]//si tot i-mi zicea ca nu am cardul in slot[si mai ciudat]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la prima problema vezi ca trebuie sa iti reglezi antena
    la a doua problema putina banda izolatoare deasupra cipului de pe cartela iti va rezolva problema
    boy2good

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena e destul de bine reglata... are 1,4 m si e pe actuator; am 16-17 db pe dream cand face asa!
    da din pacate tre sa folosesc conserva lor ca minunata cartela nu merge in dream

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e coship si ai putine cunostinte de electronica schimba cei 2 condensatori din sursa de 1000 micro pe 10 v.daca nu ai suna la 1930 si fa-ti un bon de deranjament si cere sa iti schimbe decodorul
    boy2good

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    daca e coship si ai putine cunostinte de electronica schimba cei 2 condensatori din sursa de 1000 micro pe 10 v.daca nu ai suna la 1930 si fa-ti un bon de deranjament si cere sa iti schimbe decodorul
    acum tre sa recunosc, nu prea am
    conserva lor am luat-o de aici de pe forum (ca de la ei costa triplu). mai am una la fel... merge sa schimb direct sursa aia ? cu una din conserva ailalta?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti schimba sursele intre ele fara probleme. Daca face la fel sursa este buna. Daca se remediaza problema inseamna ca sursa a fost problema.
    1 X Amiko HD 8260+, 1X Optibox Raptor, 1 X Optibox Alligator si 2 ligheane. 100-16E, 100-HH + 1 X NEOHD (900 Series) cu preamplificator + UPC Cable

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca sunt coship amandoua atunci sursele sunt identice.poti sa o duci la un electronist sa iti schimbe cei 2 condensatori de 1000 micro
    boy2good

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai ca ma chinui azi si revin; zilele trecute m-am refacut dupa un w-e prelungit si n-am avut chef

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default sursa noua

    cu sursa noua merge mai bine
    la majoritatea se misca mai ok, adica de la inceput sunet si imagine sunt la fel

    la antena 3 , realitatea pana se sinconizeaza dureaza 3-4 sec , dar nu mai agata (pana acum)

    hai ca schimb condensatorii si la asta veche si retestez in cateva zile

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine suna la 1930 si reclama defectiunea. Va veni o echipa care iti va schimba receptorul si... Basta!

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CHIAR daca e cumparat de la un user de aici? se poate asa? nu am factura nu am nimic
    am luat de la dolce doar cartela

    un condensator e 1 leu...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am observat aseara ca nu mai agata ... cand merge singur
    dar totusi are mici intreruperi (consacratul termen agata) cand merge dolce pe un cablu de ex si bulsat com (ce mai merge din el) pe celalalt

    e normal?

    am un prime-focus de 1,4 m si un LNB Invacom TWF-031 ,flansa twin luat acu 2 ani (mai am unul da nu merge o iesire)

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolvarea

    la sfatul vostru (si al lui satyca - merci) am schimbat cei 2 condensatori cu unii de 1000uF dar pe 16v
    trebuia sa pun de 25v. merge mult mai bine, totusi pe anumite canale (cateva) dureaza 2-3 secunde pana se sincronizeaza sunetul cu imagine - verificata la 4 receptoare dolce - la toate face asa...

    cred ca am identificat si "problema" (satyca merci): variatiile de tensiune. problema a inceput sa apara cand am consumatori de tensiune mari; mi-am pus a/c si am vazut ca atunci cand merge unit exterioara cuplata cu altceva (de ex pompa care a mea e una pt un bloc de 4 etaje ... din greselile mele am luat-o asa) atunci face acele variatii. am vazut ca modificand condensatorii cu unii cu filtrare mai buna - cum zice nicu - am rezolvat problema. cand am facut schimbul cu sursa de la cealalta care erau mai noi nu prea faceau dar recomandarea ramane: puneti unii mai buni

    oricum tin dolcele ala cam degeaba, ma uit rar la el. acum cateva zile a trebuit sa sun la ei... ca nu aveam smenal. noroc ca ii dau drumul instant

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top