Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

View Poll Results: Are un operator DTH dreptul de a limita facilitățile cu care ați primit receptorul ?

Voters
63. You may not vote on this poll
  • Da

    13 20.63%
  • Nu

    50 79.37%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50

Thread: Humax II Update

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax II Update

    Salut la toti

    Ieri in timp ce schimbam programele mi-a aparut sa fac Update la Humax, dupa ce am facut bineinteles ca mi-a sters tot ce am avut, dar acu nu mai pot sa pun nici un program de pe alt satelit. Deci are semnal full pe Astra, Hotbird dar nu gaseste nici un canal, am incercat sa aleg si freqventa manual, dar tot asa e. Am mai observat ca si in lista de canale la editare lipseste optiunea de stergere, mai are problema asta cineva? cei de facut acum?

    O zi buna la toti

  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202ー, Longitude: 27.322ー, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si uite asa am revenit pe RDI. Salutare la toti.
    Exact, a disparut DELETE din meniu.
    Este cumva blana implicat?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi discutiile de aici: http://www.rdi-board.com/threads/769...e-DigiTV/page9

    De acum poti receptiona doar programele din lista setata de Digi, nu mai poti rearanja programele, etc.

    Macar la HSS-uri poti utiliza lista de favorite pentru a avea doar programele care te intereseaza, la Humax nu functioneaza nici asta

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai astia chiar ca nu sant normali la cap, inca un argument in plus sa ma scap de " gigi", asa ceva nu am mai vazut la nici un DTH din lumea asta. Dupa ce ca si asa iti da numai rahaturi de conserve de nici sa te pisi pe ele nu se renteaza, mai si te obliga sa te uiti numai la ei. Pai lor nu le e deajuns ca le platesti abonamentul? ce drac ii intereseaza ca ma uit si la ....arabi sau la ce vreau eu cu receptorul lor. Doar l-am cumparat recieverul. nu l-am inchiriat, daca nu mai vreau Digi ce sa fac cu recieverul? sa ma spal pe cap? Ca la noi la nimenea, nu? asa santem noi romanii, neam de " CACAT" De ce sa nu moara si capra lui vecinul, nu? Ei vor sa intre in EUROPA? in 1000 de ani no sa intre, parca ar avea tarate in capul ala. Voi aistia de la conducerea DTH DIgi nu va ganditi inainte de a face ceva TANTALAILOR

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NaSiS View Post
    Salut la toti

    Ieri in timp ce schimbam programele mi-a aparut sa fac Update la Humax, dupa ce am facut bineinteles ca mi-a sters tot ce am avut, dar acu nu mai pot sa pun nici un program de pe alt satelit. Deci are semnal full pe Astra, Hotbird dar nu gaseste nici un canal, am incercat sa aleg si freqventa manual, dar tot asa e. Am mai observat ca si in lista de canale la editare lipseste optiunea de stergere, mai are problema asta cineva? cei de facut acum?

    O zi buna la toti
    Muta-ti toate canalele in Favorites. Acolo le poti aranja in ordine dorita.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53ーE - -30ーW) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai pe mine ma deranjeaza ca nu pot pune ASTRA pe el, aia e important

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NaSiS View Post
    Pai pe mine ma deranjeaza ca nu pot pune ASTRA pe el, aia e important
    Cu asta nu te pot ajuta, ramane varianta de 2 receivere, una dedicata pentru DTH si un FTA...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53ーE - -30ーW) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Muta-ti toate canalele in Favorites. Acolo le poti aranja in ordine dorita.
    Ai incercat la Humax II asta si ti-a functionat ?
    Eu m-am chinuit vreo juma de ora , dar tot degeaba.

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cica, nici varianta cu setare " favorit" nu mai merge...e chiar de naspa !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care nu aveti inca updatele facut schimbati numele satelitului Intelsat 10-01 in ce vreti voi si nu mai face update.Din pacate asta trebuia facuta sticky dar datorita ca concentratia de angajati jiji pe aici e cam mare nu sa facut asa ceva.
    Cei cu aparatele cumparate puteti face reclamatie la OPC.
    Deoarece cei de la digi sint sustinatori PDL s-ar putea ca acum sa fie luate in seama reclamatiile.Nu cred ca USL-ul va rata sansa sa le plateasca "datoria".



  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reclamatiile sunt luate in seama dar raspunsul este pro operator !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi e firma lui "PESTE", trebe cautat un avocat bun si sa le dea peste nasul ala cocotzat al lor. Daca aveam receptorul inchiriat mai intelegeam, il duceam inapoi si sa se spele pe cap cu el, dar eu l-am cumparat si e al meu personal , fac ce veau cu el, nu ma poate obliga sa ma uit la DIGI. Pai daca le trimit cartela inapoi ce pot face cu receptorul? Cuibar la gaini.
    "FANTA" tu daca citesti aici, de ce nu le spui IDIOTILOR alora de la DIGI ca ar fi timpul sa se trezeasca la realitate

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Angry RUȘINNNEE nesimțiților de la Digi care au luat decizia de a ne nenoroci receptoarele!

    Fanta și toți cei care ne-ați amețit cu Digi n anii ăștia, de asta ce dracu mai ziceți? Chiar că n-am cuvinte (sau sunt prea porcoase să le pun aici!) [am, n schimb, cuvinte de laudă la adresa aspectului nou al forumului]
    Păi de-aia am insistat să am receptor Humax (o firmă ceva mai răsărită, susțin unii) ca să-și bage niște nesimțiți ... software-ul (să nu zic altceva) n el ? Avea cel mai fain meniu de mutat /aranjat programele și l-ați nenorocit (voi, incapabilii din Digi care ați luat decizia ) ホl foloseam și pt. programe FTA ...
    De ce nu ne-ați dat posibilitatea măcar să ne păstram vechiul software? Pentru cei care ți prind urechile n setări era suficient să le spună cei de la call-center să reseteze receptorul la setările implicite și să facă rescanare și astfel să le puneți n ce ordine vreți canalele (pentru cine nu se pricepe sau n-are timp). Oricum aveți niște t穃piți la call-center care ne mint n față (unul mi spunea zilele trecute că s-a actualizat softwareul ca să crească ...semnalul !), chiar ne credeți bătuți n cap ?
    Faptul că OPC-ul nu reacționează la o astfel de imbecilă decizie i dovedește o dată n plus incompetența ! Păi cum adică eu cumpăr un aparat cu niște facilități și un furnizor de servicii mi-l 盃pgradează la unul mai prost SE aude tovarăși (dacă sunteți domni, treceți la sancțiuni)?
    Iar n RCS-RDS dacă mai sunt persoane cu creier și cu bun simț (mai pot vorbi de respect față de cei care plătim abonamente?) măcar acum, n ceasul din urmă, să facă ce trebuie: să impună revenirea la un software cu aceleași facilități ca și cele inițiale!
    Last edited by satcodx2002; 20th June 2012 at 11:24.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satcodx2002 View Post
    Blana și toți cei care ne-ați amețit cu Digi n anii ăștia, de asta ce dracu mai ziceți? Chiar că n-am cuvinte (sau sunt prea porcoase să le pun aici!)
    Păi de-aia am insistat să am receptor Humax (o firmă ceva mai răsărită, susțin unii) ca să-și bage niște nesimțiți ... software-ul (să nu zic altceva) n el ? Avea cel mai fain meniu de mutat /aranjat programele și l-ați nenorocit (voi, incapabilii din Digi care ați luat decizia ) ホl foloseam și pt. programe FTA ...
    De ce nu ne-ați dat posibilitatea măcar să ne păstram vechiul software? Pentru cei care ți prind urechile n setări era suficient să le spună cei de la call-center să reseteze receptorul la setările implicite și să facă rescanare și astfel să le puneți n ce ordine vreți canalele (pentru cine nu se pricepe sau n-are timp). Oricum aveți niște t穃piți la call-center care ne mint n față (unul mi spunea zilele trecute că s-a actualizat softwareul ca să crească ...semnalul !), chiar ne credeți bătuți n cap ?
    Faptul că OPC-ul nu reacționează la o astfel de imbecilă decizie i dovedește o dată n plus incompetența ! Păi cum adică eu cumpăr un aparat cu niște facilități și un furnizor de servicii mi-l 盃pgradează la unul mai prost SE aude tovarăși (dacă sunteți domni, treceți la sancțiuni)?
    Iar n RCS-RDS dacă mai sunt persoane cu creier și cu bun simț (mai pot vorbi de respect față de cei care plătim abonamente?) măcar acum, n ceasul din urmă, să facă ce trebuie: să impună revenirea la un software cu aceleași facilități ca și cele inițiale!
    S-a mai discutat pe tema asta,intradevar,la \humax au innebunit meniul,nu poti muta canale,nu le poti sterge,iar din call center explicatia este ca dupa nu stiu ce legislatie Digi TV nu poate sa transmita decat canalele din grila sa,de aceea au limitat accesul la FTA

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    S-a mai discutat pe tema asta,intradevar,la \humax au innebunit meniul,nu poti muta canale,nu le poti sterge,iar din call center explicatia este ca dupa nu stiu ce legislatie Digi TV nu poate sa transmita decat canalele din grila sa,de aceea au limitat accesul la FTA
    Este legislatie europeana, in Ungaria s-a luat si amenda... nu ai ce sa-i faci, asta e. Credeti ca toti de la firma sar in sus de fericire?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53ーE - -30ーW) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top