Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor Alma s-2100 HD

    Bag subtitrare in română,schimb canalul şi când revin subtitrarea este in germană predefinit.
    Valabil pt toate canalele...
    Se poate bloca pe română.....cum?

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cunosc receptorul tau dar la marea majoritate se da un restart dupa ce ai setat subtitrarea.



  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La cele mai multe receivere, subtitrarea se poate alege in doua feluri:
    1. Buton separat pe telecomanda, dar se poate ca sa nu memoreze limba si sa revina la default.
    2. In menu, undeva la setari limba, se poate alege limba default a subtitrarii.

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    La cele mai multe receivere, subtitrarea se poate alege in doua feluri:
    1. Buton separat pe telecomanda, dar se poate ca sa nu memoreze limba si sa revina la default.
    Aşa se intâmplă....revine la default....fără drept de apel
    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    2. In menu, undeva la setari limba, se poate alege limba default a subtitrarii.
    Am incercat in toate limbile........same shit

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai ce sa-i faci, atata stie softul lui! Poate in viitoarele update-uri de soft vor rezolva baietii problema.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Bag subtitrare in română,schimb canalul şi când revin subtitrarea este in germană predefinit.
    Valabil pt toate canalele...
    Se poate bloca pe română.....cum?
    Alege subtitrarea si memoreaza cu Ok

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nici cu restart si nici cu ok pentru memorare... nu mai tin minte daca si la softurile de inceput a foast aceasta problema dar la ultimele 2 cu siguranta nu s-a reusit pastrarea subtitrarilor.

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipryan View Post
    Alege subtitrarea si memoreaza cu Ok
    hahahaha...merci

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Bag subtitrare in română,schimb canalul şi când revin subtitrarea este in germană predefinit.
    Valabil pt toate canalele...
    Se poate bloca pe română.....cum?
    de ce vrei pe romana daca tot schimbi canalul ?

    pune subtitrarea si da un restart !

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat moo karbit, imediat cum a zis Gymi si tot nu mere.....
    ----------------------------------------------

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu te mai chinui ca nu merge....
    Echosmart 661,791,790, DM 500, offseturi de 90 , 120,180, Bucharest

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strauss View Post
    nu te mai chinui ca nu merge....
    Stie cineva, se poate lega 2 receptoare ALMA 2100, pentru sharing local, prin portul RS 232, si care este meniul secret?

  13. #13
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar de asta ce ziceti - merge share local? sau ca si client - il voiam pt. bucatarie.
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...f336d8a2ab7dcb
    Merci.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge foarte bine. Il am de aproximativ o luna.

    @laur: problema cu subtitrarea se manifesta si la mine pe 1.20B1 si 1.20B2 dar nu chiar cand schimb canalul. Defapt nu m-am prins inca in ce moment se reseteaza setarea. Am incercat tot felul de combinatii, inclusiv oprit/pornit, scos din priza si pe moment setarea se pastreaza pe limba romana.
    In schimb, cand il pornesc ziua urmatoare, setarea a disparut....

    Am incercat sa sesizez problema catre dezvoltator, dar atata timp cat nu stiu exact cum se reproduce problema nu am nicio sansa.

  15. #15
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru info. se misca rapid sau e mai lent?
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top