Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Deblocare player tv Samsung 22D5003

    Domnilor,

    Exista vreo solutie de a viziona .avi si .mkv pe playerul acestui tv, Samsung 22D5003 ?
    Mentionez ca poze si muzica se pot reda .

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge

    - Cu televizorul in mod power off apasam butoanele de pe telecomanda in ordinea urmatoare: info->menu->mute->on (service menu).
    - Din tabloul cu option->drt->drt (tabloul care incepe cu factory reset)->jos->jos->jos->jos(modelul ud5003)->drt->(apare numai o casuta cu model ud5003->stg->apas stg pana ajung la ud5005->return->return->power off
    - Power on tv apas butonul content pe telecomanda butonul content si la My downloads (Continutul meu) apare si optiunea de video.

    Am verificat cu un trailer "Harry Potter and the Deathly Hallows.mkv" si merge beton

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by triceraptor View Post
    - Cu televizorul in mod power off apasam butoanele de pe telecomanda in ordinea urmatoare: info->menu->mute->on (service menu).
    - Din tabloul cu option->drt->drt (tabloul care incepe cu factory reset)->jos->jos->jos->jos(modelul ud5003)->drt->(apare numai o casuta cu model ud5003->stg->apas stg pana ajung la ud5005->return->return->power off
    - Power on tv apas butonul content pe telecomanda butonul content si la My downloads (Continutul meu) apare si optiunea de video.

    Am verificat cu un trailer "Harry Potter and the Deathly Hallows.mkv" si merge beton
    Multam` de raspuns .
    Problema e ca am tastat cu tv-ul in stand-by : info->menu->mute dar nu stiu ce sa tastez pt. ON ca sa intru in service menu . Pana la acesta faza nu mi se deschide nicio fereastra.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze buton on = buton rosu power

    In postul anterior am bagat niste directii (drt, jos) in plus.
    Dupa o verificare mai atenta (cu ochii mari de tot) directiile sunt.

    drt-jos-jos-jos-drt-drt si de aici trebuie sa ajungi cu tasta directionala drt (din cercul de cauciuc de pe telecomanda cu buton central cu semnul de enter pe el) la 5005 cel putin asa e al meu setat si verificat cu .mkv.
    Atentie ca modelul sa fie setat pe ud5005 altfel nu stiu daca iti va mai merge tv ul (nu am incercat altceva)
    Scuze pentru greseala din postul anterior.
    Last edited by triceraptor; 13th June 2012 at 23:33.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam , am reusit, am vizionat si un videoclip de pe youtube cum sa procedez si m-am lamurit. Am probat .divx si merge, acum copiez ceva .mkv.

    Ar putea ca aceasta schimbare din 5003 in 5005 sa afecteze caracteristicile televizorului ?
    Ma refer la cele video si audio ? Sau numai deblocheaza playerul .
    Oare e la fel de "destept" ca si playerul din 22d5000 ?
    Am vazut ca la subtitrare nu citeste diacriticile. Se poate face ceva ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post

    Ar putea ca aceasta schimbare din 5003 in 5005 sa afecteze caracteristicile televizorului ?
    Ma refer la cele video si audio ? Sau numai deblocheaza playerul .
    Oare e la fel de "destept" ca si playerul din 22d5000 ?
    Numai la garantie ...
    Se poate si U6000 in U7000...

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer pe mine m-ar interesa cum sa deblochez si ce sa fac ca sa activez optiunea de wireless.
    In meniul de 5005 am observat-o dar este gri nu pot schimba nimic.
    Am citit si ar trebui sa cumpar un stick wireless samsung dar costa prea mult.
    Am mai gasit cum sa schimb producer Id la anumite tipuri de stick "de fapt chipul acestuia RaLink rt73, rt2570sta, rt2870sta" pentru a fi recunoscut ca Samsung.
    Insa am o problema mare numita Linux unde sunt varza.


    http://wiki.samygo.tv/index.php5/Usi...ongles_with_TV

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hexs View Post
    Numai la garantie ...
    Se poate si U6000 in U7000...
    Si daca revin la 5003 din meniul service, cum era inainte, mai afecteaza garantia?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Si daca revin la 5003 din meniul service, cum era inainte, mai afecteaza garantia?
    Nu cred ca au cum sa observe ca televizorul a functionat pe 5005.

    Alta idee, modulul C.I. din spate poate fi folosit cu un Diablo?

    In alta ordine de idei in ceea ce priveste "transformarea" 6000 in 7000 pe sammygo se spune:
    "We can't really flash B7000 firmware to B6000 because of B6000 has half the flash size of B7000, and probably really dangerous."
    Last edited by triceraptor; 5th September 2012 at 22:46.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Question Mai sunt functionale tastele touch-senzitive dupa deblocarea player-ului video?

    Salutare! Imi puteti spune, va rog, daca dupa deblocarea player-ului video la televizorul Samsung 22D5003 mai sunt functionale tastele touch-senzitive de pe rama televizorului? Citeam pe un forum ca schimbarea modelului la acest televizor face acele taste inutilizabile. Puteti confirma/infirma acest lucru? Va multumesc pentru raspuns!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snitch View Post
    Salutare! Imi puteti spune, va rog, daca dupa deblocarea player-ului video la televizorul Samsung 22D5003 mai sunt functionale tastele touch-senzitive de pe rama televizorului? Citeam pe un forum ca schimbarea modelului la acest televizor face acele taste inutilizabile. Puteti confirma/infirma acest lucru? Va multumesc pentru raspuns!
    La al meu au ramas functionale.
    VU+Uno,Amiko Mini HD,Opticum4100TSCR,SkyStar2 v2.3 , WaveFrontier T90 x 10LNB.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by triceraptor View Post
    Alta idee, modulul C.I. din spate poate fi folosit cu un Diablo?
    "
    merge fara probleme. am eu un diablo infipt in el, dupa ce l am facut 5005..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default Tastele touch raman active

    Quote Originally Posted by snitch View Post
    Salutare! Imi puteti spune, va rog, daca dupa deblocarea player-ului video la televizorul Samsung 22D5003 mai sunt functionale tastele touch-senzitive de pe rama televizorului? Citeam pe un forum ca schimbarea modelului la acest televizor face acele taste inutilizabile. Puteti confirma/infirma acest lucru? Va multumesc pentru raspuns!
    Dupa schimbarea 5003->5005 (chiar si invers) tastele de pe rama neagra raman active.
    Din ce am citit acea problema cu dezactivarea tastelor aparea numai de la diagonala de 40'' in sus (de fapt era raportata la un 40'').
    Nu pot confirma sau infirma acest lucru am numai 22''
    Last edited by triceraptor; 17th December 2012 at 08:28.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Completare

    Quote Originally Posted by willi21 View Post
    La al meu au ramas functionale.
    Pe versiunea de soft avuta la cumparare T-MSU4DEUC-1007.2 . Astazi am updatat softul cu T-MSU4DEUC-1010.0 si tastele touch-senzitive de pe rama televizorului nu mai sunt functionale.
    VU+Uno,Amiko Mini HD,Opticum4100TSCR,SkyStar2 v2.3 , WaveFrontier T90 x 10LNB.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este nevoie de o manevra in plus , dar cu atentie :

    http://wiki.samygo.tv/index.php5/Rep...n_service_menu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top