Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: tuner dm800

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner dm800

    dragilor, am schimbat un tuner la un dm800 (sa stricat) cu un tuner M, iar acum nu mai imi gäseste nici mäcar 50% din programe.

    gresesc undeva tre sä instalez vre-un driver

    am incercat cu gemini 5.1, cu newenigma, aceeasi problemä peste tot.

    mersi

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreamboxul e original ? tunerul M se poate instala doar in clone , la fel si rev. L , in original merge perfect rev. K

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,537
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    dreamboxul e original ? tunerul M se poate instala doar in clone , la fel si rev. L , in original merge perfect rev. K
    Intre M si cele doua este diferenta mare de semnal receptionat...
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Intre M si cele doua este diferenta mare de semnal receptionat...
    in sensul ca M e mai sensibil , doar ca la el este invers

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, e o clonä.

    e ceva de fäcut

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clona merge cu M , verifica lnc-ul sau cablul , eventual pune img noua ( in sensul ca mai actuala , GP 5.1 are citiva ani )

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sä inteleg cä e NUMAI din img., nu are deaface cu vre-un driver ceva

    adicä, vroiam sä zic, normal l-ai infipt si tre sä meargä, n-ai nevoie de nus'ce files extra pt el

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa mine tuner defect

  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delll View Post
    dupa mine tuner defect
    nou nout?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se mai intimpla sa fie si defect ,incearca sa pui seting-urile din nou si vezi dupa
    DM800, DM500, VU+DUO, H-H

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar trebui sa verifici mai minutios :
    - elimina toate diseq-le, motoarele/pozitionere , adica sa ai cablu pe direct LNB-tuner (am mai intalnit amatori care foloseau switch-ri pe cablu la antena satelit ! culmea);
    - remufeaza mufele RF de la capetele cablului ;
    - scaneaza manual separat canale HD / canale SD / scanare Network Search.

    In asa fel poti sa-ti dai seama "cine" e de vina in acest sir ...
    Last edited by delll; 11th June 2012 at 10:24.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am avut o clona care nu vedea de loc tunerul M ,de obicei modelele mai vechi de doi ani nu recunosc tunerul M

  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi la toti pt idei si sfaturi.
    chestia e cä, dacä pornesc boxu, vede tuneru si pot sä fac o scanare, dar nu gäseste numai cca 50% din canalele de pe Astra de ex.
    dacä iar il opresc si il pornesc, nu mai vede niciun tuner, vorba aia, cum vrea ***** lui.

    o sä incerc la sfirsit de säptäminä sä-l bag in altä clonä.

    vä tin la curent cu fenomenu.

    mersi incä o datä la toti

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai reusit sa faci ceva cu tunerul, ai probat si in alt aparat?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top