Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme DM 500 HD

    Am un receptor dm 500 hd pe care nu l-am mai folosit de mult timp. Doar ca server il foloseam. Astazi am vrut sa ma uit si eu la programele Eurosport 1 si 2 de pe UPC, de curiozitate, sa vad cum se vad.

    Am avut o surpriza. Niciun program nu imi mai merge fie el si FTA. Semnal exista, motorul pe diseq il comanda totul este ok. Dar in momentul cand comut pe un program imi arata ca exista semnal apoi imi arata eroarea aceasta:

    no data on transponder timeout reading pat

    Receptorul este original, cumparat de la satmultimedia. Am sa il trimit, dar asta tocmai luni, pana atunci as dori sa ma uit la tvr HD... si nu am cum. Am incercat cu toate imaginile, inclusiv cea originala. GP nu am instalat, inca.

    Are cineva vreo idee?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba LNB-ul si verifica cablul...
    ...daca nu vrea nici asta inseamna ca tunerul e defect !

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu receptorul de la focussat merge fara probleme. Cu un alt receptor dm 500s merge iar fara probleme.... Numai cu asta.... am probleme....

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba setingurile /da reboot/mai vorbim dupa aia/bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat settingurile cu dreambox edit, am dat reebot, la fel face....

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai motor dm 3800/muta pe satelitul urmator,apoi inapoi pe 1w ar trebui sa mearga[e o problema a acestui motor,scapa uneori satelitii din lista]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Semnal am. Imi apare "locked" dar cand dau sa scanez nu gaseste nimic. In momentul cand editez programele cu dreambox edit iar apoi cand accesez programele imi apare mesajul de mai sus. Am incercat si cu lnb direct, fara motor. Din pacate acelasi lucru.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    Am un receptor dm 500 hd pe care nu l-am mai folosit de mult timp. Doar ca server il foloseam. Astazi am vrut sa ma uit si eu la programele Eurosport 1 si 2 de pe UPC, de curiozitate, sa vad cum se vad.

    Am avut o surpriza. Niciun program nu imi mai merge fie el si FTA. Semnal exista, motorul pe diseq il comanda totul este ok. Dar in momentul cand comut pe un program imi arata ca exista semnal apoi imi arata eroarea aceasta:

    no data on transponder timeout reading pat

    Receptorul este original, cumparat de la satmultimedia. Am sa il trimit, dar asta tocmai luni, pana atunci as dori sa ma uit la tvr HD... si nu am cum. Am incercat cu toate imaginile, inclusiv cea originala. GP nu am instalat, inca.

    Are cineva vreo idee?
    Da tuner defect sigur... Raspunsul il vei primi de la SATMULTIMEDIA...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top