Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: O Intrebare.

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default O Intrebare.

    Buna,o intrebare,cine ma poate ajuta sa vad ORF cu un Clarke-Tech HD 3100?
    Am luat Firmware 1,24(emu) de pe internet si softcam pentru CT dar nu se potriveste.
    Nu pot sa descarc in receiver datele(la pagina de usb)
    Are cineva de pe Forum asa un aparat si poate sa i-mi explice pas cu pas cum sa fac?
    Va multumesc anticipat.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Buna,o intrebare,cine ma poate ajuta sa vad ORF cu un Clarke-Tech HD 3100?
    Am luat Firmware 1,24(emu) de pe internet si softcam pentru CT dar nu se potriveste.
    Nu pot sa descarc in receiver datele(la pagina de usb)
    Are cineva de pe Forum asa un aparat si poate sa i-mi explice pas cu pas cum sa fac?
    Va multumesc anticipat.
    Descarci fisierul,il dezarhivezi si copiezi pe stick(in director)>> www.sat-planet.net/showthread.php?t=31418

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta am facut,am totul in usb-stic,dar in Receiver la pozitia USB nu stiu.
    La positia USB sa scris:
    JPG
    Datentransfer
    Diskmeneger
    Datenmeneger
    Am incercat la datentransfer-nimic.
    Am incercat la Dateimeneger-nimic.
    Deci in aparat care este treaba.?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Asta am facut,am totul in usb-stic,dar in Receiver la pozitia USB nu stiu.
    La positia USB sa scris:
    JPG
    Datentransfer
    Diskmeneger
    Datenmeneger
    Am incercat la datentransfer-nimic.
    Am incercat la Dateimeneger-nimic.
    Deci in aparat care este treaba.?
    Ce zice la diskmenager?stickul trebuie sa fie formatat FAT32
    Last edited by cipryan; 8th June 2012 at 17:13.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da arata 32.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu intra in meniu.Lasal pe un program tv,si pune stickul.trebuie sa iti apară un mesaj pentru incarcarea fisierului

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apare scurt PVR REDY si-GATA.
    M-ai am un VANTAGE si la el a mers simplu si repede,dar la gunoiul asta nimic.
    Cred ca ma dau batut.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hm...s-ar putea sa aibe miniu ascuns.Tasteaza menu>8281 si vezi daca deschide ceva

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top