Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default Tvr hd ..., tvr hd ..., tvr hd ...

    Deschid un Topic nou cu o intrebare pentru a sari peste toata treaba cu testatul.

    Ce emulator (client) citeste cardul TVRHD din share de la un server CCcam?
    Concret, sunt carduri TVR prin serverele CCcam, care pe PC sunt deschise de Hadu CCcam.
    Din cate imi amintesc mgcamd daca il folosesti ca si client de CCcam, adica linia de la serverul CCcam, trecuta in mgcamd deschide TVRHD in cazul in care exista cartele. Imi confirma cineva asta? Sau exista alt client ce se poate conecta la CCcam pentru a deschide programul?
    Merci.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Otopeni
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ooscam...Oscam...Oscam cu dvb api activat!
    Offset Triax TDS 110 + montura HH Opticum 3800 (60.0E<->30.0W), LNB Invacom 0.2db,
    VU+ Rules
    Contact Skype: [email protected]

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul de tvr se poate citi cu : oscam, mpcs, newcs, acamd, cccam, gbox, camd3, scam.
    Cardul de tvr poate fi redat cu : oscam (dvb-api), mgcamd (linie N), gbox , incubus (linie C din cccam sau oscam), acamd (linie N), haducccam (linie C din cccam sau oscam).

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cardul de tvr se poate citi cu : oscam, mpcs, newcs, acamd, cccam, gbox, camd3, scam.
    Cardul de tvr poate fi redat cu : oscam (dvb-api), mgcamd (linie N), gbox , incubus (linie C din cccam sau oscam), acamd (linie N), haducccam (linie C din cccam sau oscam).
    Mersi, ma intereseaza sa redau cardul.
    mgcamd (linie C) nu functioneaza? Binenteles cardul in hop2.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Mersi, ma intereseaza sa redau cardul.
    mgcamd (linie C) nu functioneaza? Binenteles cardul in hop2.
    Din cate imi aduc aminte nu functioneaza decat linie N.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Din cate imi aduc aminte nu functioneaza decat linie N.
    Am ajuns acasa si am testat mgcamd cu C: pentru TVR si functioneaza.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Am ajuns acasa si am testat mgcamd cu C: pentru TVR si functioneaza.
    Salut,

    Poti sa-mi spui, daca ai folosit receptorul din semnatura, ce imagine folosesti, ce versiune de mgcamd ai instalat si daca ai folosit setari din fisierul mg_cfg sau doar ai introdus linii C catre server cccam in fisierul cccamd.list?

    Eu am incercat pe dm 800 pe ultima imagine OoZooN 1.6 cu mgcamd 1.35 si nu merge . Curios, nici cardul local de focussat nu il deschide mgcamd-ul.

    Multumesc.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...cauta mgcamd 1.38 cu extensia .ipk pemtru imaginea Ozon,il pui pe un stick ,infigi in usb-ul de la dm 800 si instalezi
    ...e foarte simplu
    http://www.sat-universe.com/showthre...=219011&page=2

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,
    cu nemesis 2.6 pe un dm800hd clona functioneaza perfect mgcamd1.38 cu linie din cccam ....

    problema este ca atunci cand esti pe mgcamd automat cccam-ul se opreste si deci clientii nu mai ''vad'' cardurile de la tine...

    nu stiu daca este vreo solutie la problema asta.. daca ar fi poate cineva sa ne-o spuna multi spun oscam...habar n-am cu ce se mananca mai ales ca nu spune nici ce versiune, nici ce setari trebuiesc...
    DM500+DM800 si nimic mai mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top