Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor CCcam/Sbox

    Salutari,
    am un card gigi (1880) si pina acuma a mers perfect cu sbox/cccam. De citeva zile, cu toate ca nu am schimbat nimica, nu mai comunica cele doua emuuri intre ele. La restart se porneste doar sbox iar CCcam ramine mort, mai bine spus crapa. Opresc sbox-ul din telnet si pornesc CCcamul, merge CC-ul fara probleme, dar in schimb nu-mi mai porneste Sboxul si im da urmatorul log
    07:25:41 sbox: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    07:25:41
    07:25:41 Wellcome to sBox (for PowerPC)
    07:25:41 Version: 0.0.4-7 (19/03/2010 #4)
    07:25:41 WebPage: http://www.sboxobs.tk
    07:25:41
    07:25:41 sbox: checking for /var/bin/sbox.conf... OK
    07:25:41 io: error opening /dev/sci0
    07:25:42 warning: no cards? no party
    pornesc sbox-ul fara CCcam urmatorul log

    07:31:28 sbox: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    07:31:28
    07:31:28 Wellcome to sBox (for PowerPC)
    07:31:28 Version: 0.0.4-7 (19/03/2010 #4)
    07:31:28 WebPage: http://www.sboxobs.tk
    07:31:28
    07:31:28 sbox: checking for /var/bin/sbox.conf... OK

    07:31:29 io: sci device detected
    07:31:29 reset: got atr on slot0
    07:31:29 reset: atr 3FFFxxxxxxxxxxxxxx03028
    07:31:29 reset: hist 444E41535xxxxxxxD6572303030
    07:31:29 reset: char D N A S P 1 8 0 M e r 0 0 0
    07:31:29 reset: crl 28
    07:31:29 reset: working at 5.000Mhz (max 5.000Mhz)
    07:31:29 sbox: nagra card init
    07:31:29 nagra: serial 79xxxxC (204xxxx02

    07:31:29 nagra: provider 00, id 002011, ppua 79xxxxC, caid 1880
    07:31:29 nagra: provider 01, id 002111, ppua 79xxxxC, caid 1880
    07:31:29 nagra: provider 02, id 002113, ppua 79xxxxC, caid 1880

    07:31:29 nagra: card init ok
    07:34:29 [Info] No portlist path found, ignoring
    07:34:29 newcamd: server 15002 init ok
    07:34:29 webif: init
    07:34:29 sbox: entering main loop
    07:34:29 sbox: mode cardserver
    pornesc CCcamul dupa sbox imi da urmatorul log

    07:41:54.278 CCcam: no working cam devices, no need to start pmthandler
    [email protected]:~>
    Unde oare sa caut problema ? Sper ca ma poate ajuta cineva.

    Numai Bine

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - ca sa mearga bine combinatia celor doua camuri prima data trebuie sa porneasca sboxul iar cccam dupa anumite secunde , in logurile puse de tine nu este nimic incorect : in primul log dat de sbox normal ca nu vede cardul ca deja l-a preluat cccamul , in al doilea log sbox nu gaseste port.list ( verifica locatia sau existenta listei ca fara ea nu decodeaza ) iar in logul 3 cccam sare peste accesarea cardului local deoarece sbox l-a preluat deja

    - rezulta ca nu e bun scriptul sbox/cccam , pune unul bun din backup-urile facute de tine sau de pe net

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, se pare ca am rezolvat problema, am instalat din nou CCcam_2.1.3 si se pare ca merge acuma fara probleme. Scriptul este astfel:

    CAMNAME="CCcam /Sbox"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=6272
    DVBSET=0
    INFOFILE="ecm.info"
    INFOFILELINES=
    # end

    remove_tmp () {
    rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
    }

    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/sbox &
    sleep 6
    /var/bin/CCcam &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    kill `pidof sbox `
    killall sbox CCcam 2>/dev/null
    sleep 2
    remove_tmp
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 0
    ;;
    esac

    exit 0

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top