Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default VU+ DUO cateva intrebari de setare

    Am VU+Duo cu BH 1.7.3 build 8 aprilie 2012

    Am conectat Network-ul din TSpanel. Am instalat provizoriu Astra 28, Hotbird 13, in receiver scanand satelitii. Aceasta lista nu este finala pentru ca nu imi doresc decat o selectie limitata de programe din cele foarte multe disponibile.

    Am incercat urmatoarele (avand conectia la internet prin LAN verificata)

    - update Softcams - din TSpanel 5.3 - eroare: no internet connection !
    - system updates - din TSpanel 5.3 - eroare: no internet connection or server down

    Am compilat o lista proprie de sateliti/frecvente/programe (28E/19E/16E/13E/5E-1W) folosind Dreamset 236 (lamebd) si am salvat-o (Enigma2ver3) si (Enigma2ver4) cu numele dorit de mine. Totusi nu o gasesc in fisierul respectiv ca sa o pot incarca in receiver.

    In schimb am reusit sa incarc lista modificata de mine tot in Dreamset 236 (cu toti sateliti intre 36E-8W) in receiver, folosind VUCC ver 0.5.

    Unde am gresit?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In BH ai Adonns manager

    Tasta verde si apoi galben..> Adonns manager>ok> Setting> si alege Vahnibal motor.

    Nu poti face soft update din TS panel...

    Soft update faci tot din Aktualizare Pachete.

    Eu lista de canale am instalat DreanboxEdit...

    Dar la inceput..Acum actualizez ce au ei pe server..Si dupa le aranjez cum vreau din telecomanda.

    numai bine.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Robi22,

    ok.

    NU voi folosi sistem motorizat, cu multifeed cu Diseqc 8+1 (desi voi avea intrare doar pe 5-6 sateliti).

    Quote:
    "Acum actualizez ce au ei pe server..Si dupa le aranjez cum vreau din telecomanda"

    Mi-as fi dorit sa pot incarca strict ce am nevoie in receiver fara sa mai fiu nevoit sa editez cu telecomanda 1000 de canale, cand de fapt urmaresc mai putin de 30-40 intr-o saptamana.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu diseqc?

    am pus multifeed astfel:

    Channel Master 1.2m - focar principal pe 0.8V cu Inverto UltraBlack Duo LNB
    - focar secundar 1 pe 4.8E (Astra 4A (nesetat inca))
    - focar secundar 2 pe 4W (nesetat inca)

    Triax 1.10m - focar principal pe 16E cu Inverto Slim Duo LNB
    focar secundar 1 pe 19E cu Inverto Slim Duo LNB
    focar secundar 2 pe 13E cu Inverto Slim Duo LNB

    Sky 0.60m - focar principal pe 28.2E cu LNB quatro

    Conectate la un EMP Centauri Diseqc 8/1 (S168 vers 2).

    Initial luate fiecare LNB in parte aveam semnal satisfacator sa receptionez frecventele satelitilor doriti.

    Insa prin Diseqc acum nu mai am semnal nici la antena principala (16E sau 0.8V). Cablul folosit este Digital PF100db iar lungimea maxima a cablului de la Diseqc la receiver este sub 20m.

    Vremea acum este foarte innorata si ploioasa local. Totusi pe Humax Digi+IV am semnal de minim 70% pe frecventele DigiTV cu iesire din Inverto UltraBlack Duo.

    Unde am facut ceva gresit.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Initial am folosit gresit setarile din VU+Duo pentru Diseqc 8/1 si nu mia intrau corect lnb-urile cu datele introduse de mine.

    Apoi am folosit USALS insa nu am fost satisfacut de rezultat. In final am gasit setarile explicate pe Vuplus Community Forum si le-am pus pe diseqc 1.1 si merge.

    Dupa un reglaj fin al multifeed-ului de catre "saniry" am semnal de peste 80% pe sateliti receptionati.

    In ce priveste lista de canale am reusit sa editez lista pe care am salvat-o, insa la incarcare in receiver cu dreamboxedit am lista partial editata (adica unele frecvente sau programe din cardul frecvetelor editate apar totusi in lista scanata). In schimb este ok la lista programelor favorite.

    Pana la urma o sa reusesc si acest aspect.

    Multumesc pentru ajutor si sfaturile voastre.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top