Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default focussat HD pe LG 32lv570s?

    Stie cineva daca pot decoda cu televizorul asta: http://www.lg.com/ro/tv-audio-video/...v-32LV570S.jsp pot decoda pachetul HD de la focussat? Televizorul stie doar DVB-S. Unele surse spun ca ar decoda si SD si HD. Multumesc.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu acest televizor poti decoda asa : introduci un cam conax in slotul CI , in cam introduci cardul focus si te uiti la programe , fiind full hd nu vad de ce nu ar merge si programele hd de la focus bineinteles sa ai si subscriptie la ele

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu că imi trebuie CAM conax si card de la focussat. Mă intereseaza doar daca cu DVB-S TV-ul decodeaza si HD.

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la un magazin online din Ro este specificat dvb-t/dvb-c mpeg4 iar pe un altul din De este asa : dvb-t/c/s , eu zic ca stie si dvb-s mpeg4

    L.E. :

    Obwohl LG dem 32LV570S einen Tuner für DVB-T (Antenne), DVB-C (Kabel) und DVB-S2 (Satellit) sowie eine USB-Schnittstelle verpasst hat, lässt sich das TV-Programm nicht auf den optionalen USB-Speicher aufnehmen.

    Deşi LG 32LV570S are un tuner DVB-T (antena), DVB-C (cablu) şi DVB-S2 (prin satelit) şi o interfaţă USB, nu puteţi înregistra programele TV pe o memorie USB opţional.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa stie dvb s2 ptr canalele hd pe satelit...cu dvb s poti vedea doar programele SD

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ein weiteres Plus ist der eingebaute Triple Tuner, mit dem digitale Programme in HD sowohl über Kabel als auch Satellit empfangen werden können, ganz ohne zusätzliche Set-Top-Box


    Un alt plus este tuner triplu, canalele digitale în format HD prin cablu şi prin satelit poate fi primit fără nici o suplimentare de set-top box

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by alexiacob View Post
    Stie cineva daca pot decoda cu televizorul asta: http://www.lg.com/ro/tv-audio-video/...v-32LV570S.jsp pot decoda pachetul HD de la focussat? Televizorul stie doar DVB-S. Unele surse spun ca ar decoda si SD si HD. Multumesc.
    Dupa caracteristici poti vedea orice program HD daca ai acces la el .
    http://ro.diplotop.com/414.php?k=f4d...D=3925814&q=LG 32LV570S

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Cat priveste Focus sat iti trebuie un receptor care sa stie HD , caci cu tv-ul nu ai cum sa vezi de pe satelit direct
    Oare tu nu te-ai uitat ca TV-ul are si receiver satelit HD incorporat (DVB-S2)? Nu mai da informatii false.
    Edit: aha, vad ca ai editat deja.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi pt lamurire. Initial m-a nedumerit un post: http://forum.softpedia.com/lofiversi...p/t798441.html unde se spune: Este mult mai performant decat LG-ul , avand si standardul DVB-S2 pt. satelit ( LG-ul are doar DVB-S ).

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 15

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Oare tu nu te-ai uitat ca TV-ul are si receiver satelit HD incorporat (DVB-S2)? Nu mai da informatii false.
    Edit: aha, vad ca ai editat deja.
    KOREKT
    Cand am scris prima oara postul m-am uitat pe cateva situri romanesti in care ii da numai DVB-T nu si S
    Dar am revenit cu manualul si rectificarea necesara
    Numai bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top