Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default VU+Duo cccam pentru HD+

    salut,

    ma poate ajuta cineva cu configuratia respectiva de cccam si HD+ (am comandat card HD+ ce trebuie sa soseasca zilele urmatoare (Astra 19.2E))?

    eventual intregul script cu detalii ce trebuie facut pentru a instala si cum.

    TVR HD cu ce confirguratie merge (nu am cardul pentru TVR HD deocamdata)?

    multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina View Post
    salut,

    ma poate ajuta cineva cu configuratia respectiva de cccam si HD+ (am comandat card HD+ ce trebuie sa soseasca zilele urmatoare (Astra 19.2E))?

    eventual intregul script cu detalii ce trebuie facut pentru a instala si cum.

    TVR HD cu ce confirguratie merge (nu am cardul pentru TVR HD deocamdata)?

    multumesc.
    daca vrei sa folosesti si HD+ si TVR..Oscam ajunge.

    Din cate stiu eu TVR nu merge in Cccam.

    HD+ merge in Cccam 2.30

    Eu folosesc Oscam.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @robi22

    ma poti ajuta cu scriptul necesar daca il ai sa imi recomanzi de unde sa-l iau?

    am cautat pe forumurile straine configuratia de Cccam dar nu stiu care este cea potrivita si nici nu stiu ce sa fac cu ea odata gasita.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,

    Nu cred ca ai nevoie de mare configurare..

    diseara o sa testez.

    Dar instalezi Cccam 2.30 si in config...Asa ar trebui sa mearga daca o folosesti in cititorul intern.
    Activarea o faci la HD+ in Scam 3.59 fara nicio configurare.Instalezi scam si se activeaza imeadiat.
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 5000000

    Last edited by robi22; 4th June 2012 at 17:55.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat Cccam 2.30 si am introdus cardul de HD+ si dupa ce am dat "ok" sa il activeze pe unul din programele respective din pachetul HD+, in 2 minute a fost functional.

    Multumesc pentru sfat si ajutor.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care este configuratia corecta sa imi mearga cadrul TVR (viaccess 2.6) si cardul HD+ in VU+Duo?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina View Post
    care este configuratia corecta sa imi mearga cadrul TVR (viaccess 2.6) si cardul HD+ in VU+Duo?
    Oscam...

    Oscam /cccam

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    robi22,

    am primit de la mariuss atat cartela TVR cat si modulul Viaccess (http://www.best-de.tv/uploadIMG/1181136731.jpg) si dupa cateva incercari, l-am activat in receiverul lui mariuss mai intai dupa ce am sunat la TVR, acum merge ok si in VU+Duo - configuratie MgCamd_v1.38/NewCSV1.7.0 parca.




    problema este ca acum nu imi merg programele HD+.

    IN card reader 1 am cartela HD+

    IN slot CI 1 am modulul Viaccess+Cartela TVR

    am inteles ca sunt configuratii de realizat?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina View Post
    robi22,

    am primit de la mariuss atat cartela TVR cat si modulul Viaccess (http://www.best-de.tv/uploadIMG/1181136731.jpg) si dupa cateva incercari, l-am activat in receiverul lui mariuss mai intai dupa ce am sunat la TVR, acum merge ok si in VU+Duo - configuratie MgCamd_v1.38/NewCSV1.7.0 parca.




    problema este ca acum nu imi merg programele HD+.

    IN card reader 1 am cartela HD+

    IN slot CI 1 am modulul Viaccess+Cartela TVR

    am inteles ca sunt configuratii de realizat?
    Nu am testat cu Mgcamd..chiar nu stiu.Dar sigur sunt useri care au setarile in cazul in care merge.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru TVR am modul cam Viaccess si cartela - toate merg indiferent de configuratie fara probleme. (am schimbat configuratia cam cu oscam/newcam/etc si nu este vreo problema).

    cartela HD+ mergea ok cu Cccam 2.3.0. nu imi mai activa cardul si nu deschidea programele.

    am reactivat din nou in Scam 3.59 si dupa cateva minute a pornit acum.

    sper sa ajute si pe altii care ar avea asemenea probleme.#


    multumesc pentru sfaturi.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    update:

    a. am instalat ultima versiune de BH 1.7.6

    b. am instalat de pe net prin TSPanel 6.1 ceva softuri de cam din care unul special pentru HD+ caid 1843

    c. cardul HD+ deschide fara nici o problema, desi sunt uneori la intervale neregulate cateva secunde de inghet al imagini dar isi revine singura fara sa mai fac ceva

    d. am pus cardul TVR in cam-ul Viaccess si imi merge fara probleme de atunci - nu am nevoie de nici o configurare oscam /cccam / webif /etc

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Test ( HD+D02 Black card - citit cu Sbox in DM500s )

    in sci0 pe

    DM500s


    => Vu+Duo








  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Test "





    Daca aceeasi carte este pusa in slotul Vu+ ............ Ecm-ul creste cu aprox 50%, dar oricum Ecm-ul este mai mic decat in cazul in care citim cartea cu oscam.




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top