Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default Placa de retea la DM 500s

    Stie careva daca DM500s are la placa de retea siguranta ca cred ca s-a ars la o supratensiune. Functioneaza totul, am imagine pe canalele free dar nu merge reteaua si nici ledul nu se aprinde. O schema ar fi de ajutor.Poate cineva sa-mi spuna daca se poate inlocui cu alta ca mai am o placa de baza stricata dar cu reteaua ok.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Dezlipesti IC-ul de pe placa defecta si il lipesti aici!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Saint Kitts And Nevis
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate schimba cipul fara probleme si pleaca lanul din nou.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Dezlipesti IC-ul de pe placa defecta si il lipesti aici!
    Poti sa dai mai multe detalii? Ce e ala IC?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cibi View Post
    Se poate schimba cipul fara probleme si pleaca lanul din nou.
    Poti sa dai mai multe detalii ? E complicat sa-l schimbi?

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta un service in zona ta, sau cumparati pompa de cositor si sacaz.
    dar prima data achizityioneaza integratul.

    Quote Originally Posted by mariusbxx View Post
    Poti sa dai mai multe detalii ? E complicat sa-l schimbi?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa-ti ia timp sa scoti cu pompa CI-ul ala
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cit dai pe integrat ,cit mai platesti pe unul sa ti-l schimbe,daca ai norocul sa mai fie si undeva departe aceea persoana ca sa mai platesti si transportul prin curier de 2 ori eu zic ca mai bine iti cumperi o placa pentru dreambox,gasesti cu 150 de lei pe net ,bafta

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Saint Kitts And Nevis
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce ai scris am inteles ca mai ai o placa defecta dar cu cipul de lan bun.Pot sa ti schimb fara probleme cipul de pe o placa pe alta. Daca nu ai anumite scule si experienta in treaba asta nu poti sa le schimbi tu.

  10. #10
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    integratul respectiv se schimba cu statie de aer cald , nu cu pompa si saciz !
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  11. #11
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana dezlipesti cipul scoate toate firele din DM inclusiv alimentarea si lasa-l asa 24 ore, dupa care incerci din nou. Nu-l baga in frigider cum recomanda altii.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  12. #12
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    @mariusbxx daca nu esti sigur ca e dus cipul de retea Asix AK88796 schimba Condensatorul C65 , poate sa fie 220 micro sau 470 , pune in loc 1000 micro si vezi rezultatul , se poate sa ai surpriza sa mearga

    Asix-ul se duce de obicei de la descarcari electrice pe retea si daca merge ,uite poti sa-l faci sa mearga mai bine pe retea , adaugind 2 codensatori

    http://www.dreambox.it/guide_modifica_lan_dm500.htm
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top