Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default DREAM 7000s-probleme TP-uri singulare

    Salutare

    Am o mare problema cu unele TPuri de pe ASTRA - cind accesez canalele imaginea se taie ca si cand nu as avea semnal - desi am 86% !
    Restul canalelor functioneaza 100%.

    Este vorba de TPul lui ProSieben-SAT1 Media:
    Astra 1L (19.2°E) 12544.75 H 22000 5/6
    pe care este:
    Pro Sieben
    SAT.1(si Emotions)
    Kabel 1 (si classics)

    La fel se intampla cu TP-ul de la Sport 1 :
    Astra 1H (19.2°E) 12480.00 V 27500 3/4

    Precizez ca am Gemini 2.7 pe Stick!

    Are cineva simptome asemanatoare (chiar si pe alte frecvente) ?
    Care este remedierea va rog?

    Multzam fain de ajutor
    LAUR

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default Astra!

    Nu ai cumva in casa telefon fara fir marca Siemens Megaset sau Siemens Gigaset?Alea mai bruiau cindva aceste transpondere!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI View Post
    Salutare

    Am o mare problema cu unele TPuri de pe ASTRA - cind accesez canalele imaginea se taie ca si cand nu as avea semnal - desi am 86% !
    Restul canalelor functioneaza 100%.

    Este vorba de TPul lui ProSieben-SAT1 Media:
    Astra 1L (19.2°E) 12544.75 H 22000 5/6
    pe care este:
    Pro Sieben
    SAT.1(si Emotions)
    Kabel 1 (si classics)

    La fel se intampla cu TP-ul de la Sport 1 :
    Astra 1H (19.2°E) 12480.00 V 27500 3/4

    Precizez ca am Gemini 2.7 pe Stick!

    Are cineva simptome asemanatoare (chiar si pe alte frecvente) ?
    Care este remedierea va rog?

    Multzam fain de ajutor
    LAUR
    Canalele functioneaza perfect.Incearca o rescanare sau schimba imaginea

  4. #4
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand multumesc baieti pt. raspunsurile prompte!

    Da Thomas, treaba cu telefonul am depistat-o. Acum merge primul TP cu Pro7-Sat1 dupa ce am inchis acel telefon.
    In schimb frecventa de TELE 5 si Sport 1 tot nu merg (aceleasi simptome de ... "rupere" a imaginii)
    Acum nu e musai sa vad aceste canale dar simptomele si motivele sunt interesante de a fi depistate ...

    Am sa incerc si cu un nou image, daca rescanarea nu va functiona ...

    Inca o data multumiri

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default Astra!

    Ca ultima verificare scoate routerul wireless din priza sau bateriile din telecomanda masinii sau a portii de intrare!Si dupa aia desfa te rog si o Bere!
    Last edited by thomasstar; 2nd June 2012 at 23:09.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thomasstar View Post
    ......!Si dupa aia desfa te rog si o Bere!
    pentru tine berea sau pentru el?
    deschisa nu prea mai ajunge Ok pana la tine...

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai poti incerca sa opresti alimentarea cu energie electrica a locuintei sa vezi atunci daca mai merg

  8. #8
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thomasstar View Post
    ... bateriile din telecomanda masinii
    De care masina vorbesti frate ?

    Cu berea se rezolva - am un "Pfungstädter Edel" de toata frumusetea ... poti sa "il ridici" in Rhein-Main Gebiet cand doresti! Din ce zona esti?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espańa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI View Post
    Salutare

    Am o mare problema cu unele TPuri de pe ASTRA - cind accesez canalele imaginea se taie ca si cand nu as avea semnal - desi am 86% !
    Restul canalelor functioneaza 100%.

    Este vorba de TPul lui ProSieben-SAT1 Media:
    Astra 1L (19.2°E) 12544.75 H 22000 5/6
    pe care este:
    Pro Sieben
    SAT.1(si Emotions)
    Kabel 1 (si classics)

    La fel se intampla cu TP-ul de la Sport 1 :
    Astra 1H (19.2°E) 12480.00 V 27500 3/4

    Precizez ca am Gemini 2.7 pe Stick!

    Are cineva simptome asemanatoare (chiar si pe alte frecvente) ?
    Care este remedierea va rog?

    Multzam fain de ajutor
    LAUR
    Eu zic totusi ca e de la imagine,mie mi s-a intamplat cu un dm 800,pe unele canale HD de pe Digital+.Am si eu un Siemens Gigaset,la acea ora nu m-am gandit ca ar putea fi de la el,dar totul s-a rezovat schimband imaginea.Nu-mi amintesc ce imagine aveam,gemini sigur nu.Acum am Nemesis ultima si totul ok.Daca tot ai imaginea pe stick instaleaza inca una si vezi daca continua problemele.
    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top