Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai are cineva probleme cu vonetsurile ?

    Am 2 amandoua si-au dat duhu unu dupa ce l-am bagat in dm 500s+ si unu in gigablue ....

    La unu nu se mai aprinde deloc nici o lumina si la celalalt doar cea portocalie dar nu-l pot configura deloc.

    mersi !

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default von...

    incearca sa descarci o alta versine a programului.....de la pagina lor.
    si atentie de unde il alimentezi ,eu am patit la fel fiinca l-am alimentat dintr-o sursa externa.
    am pus noul soft l-am alimentat prin usb si totul a revenit la normal.
    daca key ta este de tipul....za1b2c3333d9d....sunt 13 caractere
    nodifica key ....adaugind la fiecare simblol(numar).....30...si o transformi in 26 caractere
    adica:
    z=5A
    X=58
    0=30
    1=31
    2=32
    3=33
    4=34
    5=35
    6=36
    7=37
    8=38
    9=39
    A=41
    B=42
    C=43
    D=44
    E=45
    F=46

    ASTA PENTRU ca vonets admite...26 numere in wep....nu merge cu 13 (dep de vonets)
    bafta

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    incearca sa descarci o alta versine a programului.....de la pagina lor.
    si atentie de unde il alimentezi ,eu am patit la fel fiinca l-am alimentat dintr-o sursa externa.
    am pus noul soft l-am alimentat prin usb si totul a revenit la normal.
    daca key ta este de tipul....za1b2c3333d9d....sunt 13 caractere
    nodifica key ....adaugind la fiecare simblol(numar).....30...si o transformi in 26 caractere
    adica:
    z=5A
    X=58
    0=30
    1=31
    2=32
    3=33
    4=34
    5=35
    6=36
    7=37
    8=38
    9=39
    A=41
    B=42
    C=43
    D=44
    E=45
    F=46

    ASTA PENTRU ca vonets admite...26 numere in wep....nu merge cu 13 (dep de vonets)
    bafta

    BRAVO


    Mai bine exlicat imposible si din nou BRAVO sirius



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    incearca sa descarci o alta versine a programului.....de la pagina lor.
    si atentie de unde il alimentezi ,eu am patit la fel fiinca l-am alimentat dintr-o sursa externa.
    am pus noul soft l-am alimentat prin usb si totul a revenit la normal.
    daca key ta este de tipul....za1b2c3333d9d....sunt 13 caractere
    nodifica key ....adaugind la fiecare simblol(numar).....30...si o transformi in 26 caractere
    adica:
    z=5A
    X=58
    0=30
    1=31
    2=32
    3=33
    4=34
    5=35
    6=36
    7=37
    8=38
    9=39
    A=41
    B=42
    C=43
    D=44
    E=45
    F=46

    ASTA PENTRU ca vonets admite...26 numere in wep....nu merge cu 13 (dep de vonets)
    bafta
    Nu exista decat o singura versiune la ei pe pagina si aia am si bagat-o VAP11G_Setup_5.0.30.1
    Nu am cum sa conectez la dm 500 decat prin suras externa dm 500 nu are usb .

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default von...

    corect nu are.
    dar cum il configurezi?
    il pui pe un pc nu
    il gasaste softul
    daca ai posibilitatea incerca sa-l pui prima data pe o retea libera
    si lasa-l sa se conaeteze prima data la internet tot pe pc....sa se faca ledurile albastre
    DUPA care il pui la dm500.
    APOI codifici reteaua si repetzi totul.....config cu pc.....internet cu pc....apoi il pui la dm500.
    bafta

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    corect nu are.
    dar cum il configurezi?
    il pui pe un pc nu
    il gasaste softul
    daca ai posibilitatea incerca sa-l pui prima data pe o retea libera
    si lasa-l sa se conaeteze prima data la internet tot pe pc....sa se faca ledurile albastre
    DUPA care il pui la dm500.
    APOI codifici reteaua si repetzi totul.....config cu pc.....internet cu pc....apoi il pui la dm500.
    bafta
    Softul il gaseste dar nu gaseste ssid (ssid e corect ca mai am stickuri care le-am configurat si merg deci nu asta e problema ) ...daca bag ssid manual imi zice ca l-am configurat dar tot nu se aprinde ledul albastru ...in concluzie nu merge nici pe pc nici pe dreambox...

    cat despre celalalt oriunde il bag nu se aprinde nici un led...

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok ...unu l-am rezolvat

    al doilea insa l-am conectat la alt PC si sistemul din acel PC imi zice ca tensiunea din vonets e mai mare decat tensiunea care e acceptata de USB HUB ...

    Asta oare ce sa insemne ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top