Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Tuner DM800HD

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default Tuner DM800HD

    La o simpla cautare de rutina pe saitul unui comerciant roman de echipamente sat am dat peste acest tuner de dreambox 800 : http://www.dream-multimedia-tv.de/en/Tunermodules
    sau: http://www.satmultimedia.ro/Echipame...or-DM-800.html
    Pare un pic divers fata de cel ce venea standard cu conserva. As vrea sa stiu daca l`a comandat cineva si/sau testat pe un 800, iar daca da, ce rezultate are fata de rev L/K etc.
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest tuner e montat in noile dreambox e un broadcom BCM4505.
    Zapping mai rapid, blindscan, etc.
    Se comporta bine.
    Mai mult nu pot sa spun inca.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma intereseaza daca e mai sensibil ca tuner...cums e comporta pe o frecventa mai "exotica"..semnal mai slab, comparativ cu rev L/K etc
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda..dezlegat misterul, alarma falsa. Tunerul este ptr DM800 SE si/sau 8000, nu ptr 800HD. Am vb cu cei de la mag mai sus amintit si au recunoscut gresala.
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Pentru 800HD e bun orice tuner!
    K,L M
    Primul daca il mesteresti putin, restul sunt ok de la mama lor.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pentru dm 800 original ?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Pentru 800HD e bun orice tuner!
    K,L M
    Primul daca il mesteresti putin, restul sunt ok de la mama lor.
    Al meu a venit cu L din fabrica acum 4 ani. bun, nimic de zis insa nu la fel de sensibil ca cele de pe actualele modele (e o diferenta f mare).
    Plus ca L-ului meu ii trebuie un cooler pentru cateva frecvente dvbs2, altfel apar erori si macroblcuri (asta cu semnal mult peste limita de receptie, s-a mai scris despre asta)
    Am incercat si o chinezarie acum ceva timp, 2 ani de zile. Rezultatul l-am postat pe aici pe undeva, era mult mai sensibil, chiar sesizabil de bine imbunatatit insa problema era cu box-ul, fiind original si tunerul clona, la ultimele imagini newnigma nu imi pornea installerul.
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default Tune failed

    De cateva zile am iarasi probleme cu Tune failed.Am DM800 HD original.Cand fac zapping pe un canal de pe Astra pe 19 E, si inapoi la un canal jiji imi da tune failed.Am antena toroidala cu disec 16.Dupa zapping pe 19 E am numai semnal pe satelitul asta.Am in DM800 HD original tuner rev.K.Am cumparat o clona de DM800 si am schimbat tunerul pt.ca clona avea rev.M.Problema ramane.Am schimbat imagini , am pus OE2.0 am pus vreo doua de OE1.6 , problema ramane.La clona nu am probleme , la nici unul dintre tunere.Pot sa-l pun rev K sau rev.M , merge impecabil fara tune failed.Am pus in clona SIM-ul din original dar imi da CA not found.Nu m-am mai obosit sa citesc cum scap de problema asta.In DM800 HD am si HDD de 160 GB, si degeaba pun un cooler pt.laptop sub DM ca tot imi da tune failed.Sugestii?

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce ai pus simul din original in clona mai trebuia sa si instalezi o imagine pt dm800 orig. prin cablu nullmodem ca sa nu apara mesajul ca not found

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader
    mda..dezlegat misterul, alarma falsa. Tunerul este ptr DM800 SE si/sau 8000, nu ptr 800HD. Am vb cu cei de la mag mai sus amintit si au recunoscut gresala.
    Nu este o alarma falsa. dm800hd merge foarte bine cu bcm4505. Driverele insotesc orice imagine mai recenta kernel 2.6.18
    Sensibilitate mai buna, singura problema este modificarea backpanelului dar destul de simplu de realizat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top