Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Default Cablu UTP defect?!



    Salut,am la router 1 laptop,1 pc,2 dreamuri.Fiecare din cablurile de legatura le-am pus intre router si laptop.Cu toate a functionat laptopul.Cu nici unul nu functionaza dreamul. Dreamul imi arata cablu defect si la conectarea wireless cu laptopul. Ce credeti dvs. ca ar putea fi ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mufe utp si sertizor am. nu stiu unde si care sa o schimb. aparat de masura nu am.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    mufe utp si sertizor am. nu stiu unde si care sa o schimb. aparat de masura nu am.
    Pai fa-ti un cablu nou . Schema o gasesti si aici pe forum.
    Nu ai spus daca pe al 2lea dreambox iti merg cablurile.
    Daca da inseamna ca la parola e problema.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca incerci cu un cablu direct intre laptop si dreambox, incearca si cu un cablu cross.

    adica perechile portocaliu si verde se inverseaza in celalalt capat.

    ip-ul de pe laptop sa fie din aceeasi clasa cu cel de pe dream.

    si daca cablul e bun, nu e nici un motiv sa nu iti mearga.
    yada yada

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai facut setarile pentru dreambox in expert setup la network ? incearca cu DCC sa-i dai search la IP-ul dreamboxului

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai nevoie de cablu cross, dacfa ai dm-ul in router.

    Pune disable la dhcp si da-i un ip fix.

    menu / setup / customize / network

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rezolvat.schimbat cablu. de unde naiba se defecta ca eu n-am miscat nici unul de cca 2 saptamani. multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top