Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Card TVR

  1. #1
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Question Card TVR

    De curand am achizitionat un card TVR, si l-am pus pe un optibox ultra cu cititor smart card. Problema este ca nu reusesc sa decodez cu el.
    Il introduc in receptor apare pe ecran initializare card dupa care dispare.
    In meniul C.I apare Viacces, deci il citeste.
    Dar canalele sunt tot codate. Care ar fi problema?

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ACASĂ
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca cardul este activ.
    In alt receptor ai incercat ? sau schimba softul receptorului incearca alta versiune.
    Last edited by aliosatvd; 19th May 2012 at 10:27.
    Omul cit traieste invata si tot prost moare....

  3. #3
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu cind ai cumparat-o in magazin nu ai lasat-o sa ti-o activeze/testeze pe loc?

    Baga cartela intr-un modul de viaccess si vezi daca "isi da drumu´"(signalul de activare este trimis insa parca numai o data pe trimestru...) sau du-te iar la nenea ala sa ti-o activeze ...
    Daca tot nu observi schimbari trebuie sunat la TVR sa ti-o reactiveze manual - le dai seria de pe cartela si dureaza 10 min.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariussat View Post
    De curand am achizitionat un card TVR, si l-am pus pe un optibox ultra cu cititor smart card. Problema este ca nu reusesc sa decodez cu el.
    Il introduc in receptor apare pe ecran initializare card dupa care dispare.
    In meniul C.I apare Viacces, deci il citeste.
    Dar canalele sunt tot codate. Care ar fi problema?
    Suna la:0213058951, si va fi activat!

  5. #5
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Da, va multumesc , am rezolvat, am fost la ei de unde am luat cardul a sunat la acest numar si s-a rezolvat imediat.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge tvr cu scam 3.60 pe enigma 2?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,merge sa-i faci update/ca sa deschizi trebuie sa ai combinatiile expuse mai sus[mgcamd+newcs/gbox.etc]

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vreau share deocamdata,vreau doar sa se deschida sa vad imaginea,apoi ne ocupam de share.prima data vreau confirmarea

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    PE FRONT, CONTRA CRİZEİ
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cıt costa un card tvr?

  10. #10
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In jur de 50 lei.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cateva intrebari pe tema cartelei TVR:

    - care este valabilitatea acestei cartele - 1 sau 2 sau mai multi ani?

    - care este tipul de modul Viaccess ce se foloseste la TVR dar si altele pachete? Am vazut ca TVR foloseste codarea Viaccess 2.6 in timp ce alte pachete sunt in Viaccess 3.0 si 4.0

    - am citit ca sunt unele probleme la AU la acest card in receptoarele gen dreambox/vu+ folosind simulatoarele de modul. Imi recomandati sa folosesc cardul direct in slot sau sa cumpar modulul Viaccess aferent?

    - este vreunul din Oradea care sa imi cumpere cardul TVR de la Elstar sai sa mi-o trimita cu frima TARSIN la Dublin, Irlanda. Ii platesc pretul plus serviciul aferent, iar transportul il achit personal la ridicare in Dubln.

    multumesc pentru interventiile voastre.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.este valabil fara limita.
    2.tvr foloseste 2.6
    3.nu stiu(eu il folosesc in cam viaccers 2.6.
    4.cam greu sa gasesti pe cineva pentru Dablin.
    Succes.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gig_sat, multumesc pentru precizari.

    oricine se ofera sa imi cumpere un card TVR ii fac plat imediat in cont bancar sau prin serviciile rapide de transfer, cu conditia sa il trimita prin Tarsin (vine de la Botosani si trece prin multe orase din Moldova si Transilvania) si ajunge la Dublin in 3 zile maxim.

  14. #14
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasiletina View Post
    @gig_sat, multumesc pentru precizari.

    oricine se ofera sa imi cumpere un card TVR ii fac plat imediat in cont bancar sau prin serviciile rapide de transfer, cu conditia sa il trimita prin Tarsin (vine de la Botosani si trece prin multe orase din Moldova si Transilvania) si ajunge la Dublin in 3 zile maxim.
    Salut Vasile nu știu sigur dar cred ca mai am eu unul aici,deseara cind ajung acasa ma uit și dacă îl am o sa te sun și ți-l fac cadou.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, rezolvat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top