Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Intrebare DS1

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ploiesti
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare DS1

    De ce RCS nu schimba frecventa de la DS1 cu cea de la DS3(care merge si cand ploua) ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cauza numarului de canale transmise pe un transponder?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Signal_1

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de acord la mine a murit de tot semnalul
    am trecut pe online

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nolf2 View Post
    Din cauza numarului de canale transmise pe un transponder?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Signal_1
    Asa, si ce i-ar impiedica sa faca un "schimb" de posturi TV de pe alt transporder?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ploiesti
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum zice csachiri ,chiar e greu sa faca schimb intre canale? sau nepasarea ori prostia .....e prea mare ?

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bubu23 View Post
    (care merge si cand ploua) ?
    Interesant ca pana acuma n-a scris nici-un "profet" jiji sa reglezi antena.

    Ahh, stiu de ce... pentru ca DIGI are semnal beton, numai ca toti abonati au antenele dereglate

    P.S.: Se simte ca RCS se concentreaza doar asupra DIGI Cablu, pe cand la nivel european TV prin satelit e la moda.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ploiesti
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    Interesant ca pana acuma n-a scris nici-un "profet" jiji sa reglezi antena.

    Ahh, stiu de ce... pentru ca DIGI are semnal beton, numai ca toti abonati au antenele dereglate

    P.S.: Se simte ca RCS se concentreaza doar asupra DIGI Cablu, pe cand la nivel european TV prin satelit e la moda.
    dupa tine ...toti avem antenele dereglate ....si semnalul e super ok?
    chiar asa toti suntem nebuni pe aici ... tu esti mai cu mot.. ?

  8. #8
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bubu23 View Post
    dupa tine ...toti avem antenele dereglate ....si semnalul e super ok?
    chiar asa toti suntem nebuni pe aici ... tu esti mai cu mot.. ?
    era doar ironic
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    P.S.: Se simte ca RCS se concentreaza doar asupra DIGI Cablu, pe cand la nivel european TV prin satelit e la moda.
    Sunt sigur ca toti europenii isi doresc farfurii la ferestre si pe case.


    Daca stai in Ploiesti, de ce nu pui cablu ?

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna dimineata...

    eu am zis asta de 2 ani..

    pe frecventa aia buna, 11900 parca, sa fie digisport 1, 2,3 si tvr, pro tv, digi24, etc.. , dar de cainii latra, ursul merge..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  11. #11
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate unii ati uitat ca digi satelit se transmite pe teritoriul Romaniei?

    " Serviciul Digi TV este disponibil numai pe teritoriul Romaniei ."

    sau poate nu?

    oricum focus e za best...:P
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ploiesti
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Betesig View Post
    Sunt sigur ca toti europenii isi doresc farfurii la ferestre si pe case.


    Daca stai in Ploiesti, de ce nu pui cablu ?
    nu stau in interiorul orasului,dar nu asta era ideea..
    nu inteleg de ce "sinistrii" astia ne sfideaza total pe noi (abonatii)

  13. #13
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by szili_boy View Post
    Se simte ca RCS se concentreaza doar asupra DIGI Cablu, pe cand la nivel european TV prin satelit e la moda.
    Bineintales,cred ca intr-un an va disparea acest prea maret DTH.
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bubu23 View Post
    De ce RCS nu schimba frecventa de la DS1 cu cea de la DS3(care merge si cand ploua) ?
    pai ce s ar intampla daca operatorii ar schimba frecventele in functie de toate antenele prost reglate ?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    pai ce s ar intampla daca operatorii ar schimba frecventele in functie de toate antenele prost reglate ?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

    nu e antena de vina sr daca ar fi la toate 28.000 ar merge semnalul pe grindina vijelie ,etc
    focus sat ,digi tv si romtelecom dth .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top