Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru cei cu Strong 6XXX

    Ciao,


    Ma chinui de cateva zile cu un Strong 6125 al unui amic si nu reusesc dupa ce am pus toate combinatiile de patch sa vad in acelasi timp:Cabo si Mediapark de pe Hispasat cu TPS de pe Hotbird si cele cateva canale in Biss.Am pe receptor versiunea de urt din 30 august 2005,adica versiunea de soft 2.01 .Daca cineva a verificat o versiune care sa cuprinda cele enumerate mai sus sa imi spuna si mie ce urt are si ce patch(normal si de unde sa le iau).Eu ca raport personal pot sa spun ca versiunea de pe frocus si croteam de azi 15.12 merg in afara de Cabo celelalte enumerate mai sus,si cu un patch de pe croteam din 22.11 vad Cabo,insa nu vad Mediapark si TPS.Ca sa le schimb mereu e enervant,poate totusi cineva a gasit cheia,in special mihaip sau frocus, care mai urmaresc fenomenul Strong 6XXX.E pacat sa pierzi chiar si Biss,e
    singurul loc unde se mai poate vedea NBA.

    Scarface2

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu si Gosha am incercat sa facem un patch universal, care ar decoda Multipark, Cabo si TPS concomitent. Din pacate nici eu, nici Gosha nu receptionam satelitul Hispasat 30W (Cabo TV) si din cauza data tot ce facem - cream cu "ochii inchisi".

    Patchul de la 15.12 de pe Croatem e acelasi care e publicat de Gosha pe http://upl.frocus.net . Patchul din 22.11 de pe croatem si acel al nostru cu Gosha au aceasi marime, dar se deosebesc cu 3 blocuri de coduri:
    1. 260 baiti, AES Hush (pentru decodarea TPS Multivision), offset: 30524 (DEC)
    2. 128 baiti, RSA, nagra (Cabo TV), offset: 34684
    3. 5 baiti, (eu presupun ca ele raspund pentru Nagra AU, care incurca la decodarea Cabo TV), offset: 118875
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...cu unul din ultimele patchuri ( srt_6xxx_patch_21112005_TPS_fix_energyps2.zip
    TPS fix again din 21.11.2005) de pe croatem ale lui energyps decodeaza fara probleme atat Multivision (TPS bine'nteles cu AES actualizat zilnic) si TV CABO....din pacate Mediapark nu vrea....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    ...cu unul din ultimele patchuri ( srt_6xxx_patch_21112005_TPS_fix_energyps2.zip
    TPS fix again din 21.11.2005) de pe croatem ale lui energyps decodeaza fara probleme atat Multivision (TPS bine'nteles cu AES actualizat zilnic) si TV CABO....din pacate Mediapark nu vrea....
    Patchul lui EnergyPS nu decodeaza BISS. Dar in BISS acum trec multe canale - se apropie jocurile olimpice de iarna si cupa mondiala la fotbal.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Patch Nou pe Croteam
    srt 6XXX patch tps cabo ok 17.12.bin
    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...NG%20RECEIVERS

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    baia mare
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    national geografic de hotbird din pachetul cyfrow polsat codat S2 nu merge pe str6xxx.?

    Openbox X800 ver5.33, MOTOR H-H, Al 1.10M, Lnb Gold 0.2dB

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Polsat & Cyfra !!!

    Aceste doua pachete sint din categoria BETON ! adica de nespart ! au scheme foarte complicate si frecvente de modificare a tabelelor de control interne sistemului de codificare asa ca ... poti sa uiti !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pentru cei cu Strong 6XXX
    By scarface2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 15th December 2005, 14:25
  2. Strong 6XXX
    By gigi_sandu in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 9th November 2005, 02:04
  3. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04
  4. probleme cu patch-ul pentru strong srt 6xxx
    By niros in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 7th March 2005, 00:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top