Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Update sim 201 ssl76c

    Salut!
    Am o clona ce este dotata cu Sim2.01 #76 .As dori sa stiu cum fac sa ii fac update la ssl 84 b sau 82? si daca da cum?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sim-ul tau 2.01 este OK.
    Nu trebuie sa-i mai faci nimic, pur si simplu pui imaginea corespunzatoare sim-lui 2.01 (recomand NewNigma2-dm800-v-3-3-ramiMAHER-fix) si la bootare deja ai sa vezi pe ecran ss84b.
    bafta
    Last edited by delll; 16th May 2012 at 00:06.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc , am gasit imaginea !Acuma o sa mai caut cateva si dupa ce adoarme juniorul ca e pe JimJam o sa ma joc si eu cu acele imagini sa vad cum se manifesta.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai grija sa nu fie imagine originala, ci patch-ta pentru sim 2.01
    aici o ai :
    http://www.2shared.com/file/7zCdvUgL...-ramiMAHE.html

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Burkina Faso
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , am pus imaginea se misca decent !Acuma vin cu niste nelamuriri un skin decent pt aceasta imagine si cum fac sa am acces la aspect ratio direct din butoanele de pe telcomanda.Mentionez ca inainte aveam un plugin la vechea imagine Dream Elite Black Hole 133D OE1.6 si selectam 4:3 pascan , letterbox , 16:9 etc etc ?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la inceput iti recomand skin-ul default (eu raman cu ele si in continuare), iar treaba cu formatele TV le gasesti (evident) in MENU/setup/system/AV settings

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LordKlaus View Post
    Mentionez ca inainte aveam un plugin la vechea imagine Dream Elite Black Hole 133D OE1.6 si selectam 4:3 pascan , letterbox , 16:9 etc etc ?
    Sa vezi ce frumos o sa revii la imaginea DreamElite BlackHole 133D OE 1.6 ,dupa parerea mea aceasta este cea mai buna pt.clone.O sa fii incantat o vreme de noile imagini pe care le pui si cand iti va fi lumea mai draga "pac" imagine verde si reboot si tot asa.
    Vu+ Duo 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top