Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu dvb-c de la digi

    De vreo saptamina se intimpla ceva cu transmisia canalelor de pe dvb-c, am 2 tv-uri samsung care pur si simplu, dupa 2-3 secunde de vizionare a unui canal (pe tunerul lor dvb-c), baga un mesaj ca respectivul canal nu exista si daca vreau sa il sterg din lista. Pina acum o saptamina nu a existat aceasta problema. Am cautat si prin meniul tv-ului dar nu am gasit nici o optiune de genul dezactivare scanare automata sau ceva de genul asta. Poate stie cineva mai multe detalii si ce s-ar putea face, practici nu mai pot urmair dvb-c petunerul tv-urilor.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa o cautare automata pe DVB-C, o sa ai de aranjat canalele da nu o sa mai ai probleme pe urma.
    Digi Mobil 4G !

  3. #3
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut de 10 ori pina acum, gaseste toate canalele, dar dupa ce dau sa vizionez un canal, aprea imaginea pentru citeva secunde, apoi ori mi-l sterge automat din lista si zice ca acel canal nu e disponibil, ori mai nou dupa un fel de factory reset ma intreaba daca sa-l stearga sau nu. Chiara daca ii dau nu, revine imaginea pt 2-3 secunde si apare mesajul din nou. Asta pe orice canal practic. Chestia se intimpla la ambele tv-uri deci nu poate fi defect vreunul dintre ele. Am citit in alt topic ca si la unele tv-uri LG se intimpla cam acelasi lucru.

  4. #4
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si piciul primeste cam acelasi mesaj dar pe tunerul DVB-C de la 8000 la schimbare pe unele canale!
    Dar dupa 1-2 sec revine la normal!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Am facut de 10 ori pina acum, gaseste toate canalele, dar dupa ce dau sa vizionez un canal, aprea imaginea pentru citeva secunde, apoi ori mi-l sterge automat din lista si zice ca acel canal nu e disponibil, ori mai nou dupa un fel de factory reset ma intreaba daca sa-l stearga sau nu. Chiara daca ii dau nu, revine imaginea pt 2-3 secunde si apare mesajul din nou. Asta pe orice canal practic. Chestia se intimpla la ambele tv-uri deci nu poate fi defect vreunul dintre ele. Am citit in alt topic ca si la unele tv-uri LG se intimpla cam acelasi lucru.
    Hmm, cel mai probabil ai probleme cu semnalul. Verifica cablurile si splitterele sa fie ok. Sau suna in call-center si o sa-ti trimita o echipa acasa sa verifice puterea semnalului si eventual sa o mareasca din cutie.
    Digi Mobil 4G !

  6. #6
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am probleme cu semnalul, un alt amic cu un tv Sharp mi-a confirmat ca are probleme asemanatoare, in mod cert s-a schimbat ceva in transmisie care bulverseaza anumite tv-uri.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce oras esti ? Eu am tot 2 TV-uri Samsung, unul din seria 5 si altul din seria 7 (plus un monitor Samsung cu tunner DVB-C MPEG4) si n-am problem pe niciunul.

    Daca aveai Panasonic sau Sony banuiam ca de vina era NIT-ul, dar Samsung si LG nu sunt afectate de acest incovenient.

    Incearca sa scanezi si pe alta tara.
    Digi Mobil 4G !

  8. #8
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai ca pe plasmele panasonic nu am probleme, sunt din Buc. Nu sunt singurul care are probleme deci ceva se intimpla de vreo saptamina, pina acum a mers brici de cand s-a bagat dvb-c.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai vezi ca s-a schimbat ID-ul de retea in Cable Bucuresti. Inaintea reteaua avea alt ID. Televizoarele mele n-au tusit la schimbarea asta
    Digi Mobil 4G !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    Eu am avut o problema de genul acesta (cu canalele), adica m-am trezit de pe-o zi pe alta(saptamana trecuta) ca - avand eu canalele aranjate in lista de ALL intr-o anumita ordine (sterse cele de date si radio) - ma trezesc ca imi apar din nou aceste canale sterse + unele pe care le blocasem, etc. fara sa dau o cautare automata.
    Problema este ca m-am saturat sa aranjez atatea canale (nici nu ma intereseaza toate) + ca este destul de greu de aranjat lista.
    Acum mi-am adaugat favorite si lista de ALL am lasat-o asa. Numai ca daca vreau sa merg in CH List .. trebe sa mai fac o selectie, ca el sta pe ALL si trebe sa tre in meniul de Favorite si numai dupa aceea sa navighez printre canalele favorite.
    Se poate face vreo setare, ceva sa manevrez mai usor aceasta lista de Favorite? (Tv: LCD 40B651). Multumesc!

    Cheers BADE !



  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prob am avut si eu astazi ba disparea canalul ba aparea,dupa ce l-eam reintrodus din nou nu am mai avut prob

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2 x SAMSUNG C530 nu am probleme de genul asta . ultimul scan facut atunci cand au scos antenele de la digi satelit
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NFS01 View Post
    Prob am avut si eu astazi ba disparea canalul ba aparea,dupa ce l-eam reintrodus din nou nu am mai avut prob
    Da ieri a mers fara probleme o perioada din pacate pe seara iar a inceput dracia. E clar ca doar unele tv-uri mai vechi sunt afectate.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Da ieri a mers fara probleme o perioada din pacate pe seara iar a inceput dracia. E clar ca doar unele tv-uri mai vechi sunt afectate.
    Salutari Cordiale mestre,azi era sa ma duc cu Samsung-ul la Service - am exact aceeasi problema de o saptamana....ce poala masii se intampla si mai ales cum rezolvam problema....m-am uitat pe forumuri de update de firmware etc...era sa dau cu el pe geam (am glumit desigur)....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce sa zic daca mai aveti prob si dupa rescanare luati legatura cu cineva de la service,pana se rezolva alegeti analogic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top