Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: dream client

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default dream client

    am un dm in sharing,pe unul vreau sa-l pun client pt."diriginta".
    am dat la client linie C si nu vrea sa se conecteze. cum se procedeaza ? multumesc.

  2. #2
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr cine l ai pus client

    am trait sa o aud si pe asta

    eu ma gandeam acum dupa ce am vazut ce ai scris sa merg la sefu de post sa i propun..nu vrea un share?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ioon,tu fie ca nu pricepi cuvantul in ghilimele,fie vrei sa ai postari ca de obicei.nu prea ai postari tu sa ajute pe cineva. doar asa sa ai ce numara.
    eu vreau sa pun dm intr-o camera pt sotie,poate si tu ai o "diriginta".

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e ca la posta sau in farmacie,unde sefa este diriginta,nu?Revenind,ai creat si linie F?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut linia asa cum am mai dat la cate unul pt. test,incepator fiind. si la mine acasa nu vrea sa conecteze.

  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu la sotie ii spun ........colega de camera...deci noi doi nu ne potrivim in ideei si normal ca nu ne intelegem

    ptr a evita asemenea confuzii e bine de scris cat de cat mai la obiect,dar sant convins ca tot forumu a inteles ce inseamna diriginta,in ghilimele,iar eu nu

    sau poate santem din zone diferite.....tu din moldova eu din banat si nu ne intelegem cu regionalismele......sa dau exemple de regionalisme?

    k.......C: xxx.xxxx.xxx port user pass no

    unde xxx ip dm server

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neluney View Post
    am facut linia asa cum am mai dat la cate unul pt. test,incepator fiind. si la mine acasa nu vrea sa conecteze.

    pai la tine in loc de dns pui ip de la serveru care il ai in casa C: 192......

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    S-SE
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neluney View Post
    am un dm in sharing,pe unul vreau sa-l pun client pt."diriginta".
    am dat la client linie C si nu vrea sa se conecteze. cum se procedeaza ? multumesc.
    in DM client pui IP de la DM care este server faci o linie asa
    C: ip.dmserver port doamna diriginta no { 0:0:3 }
    iara in dm server pui linia F asa
    F: doamna diriginta
    Succese!

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    0
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un cubecafe 200 (ipbox200) ca server si folosesc enigma evolution 2.7.
    Din ipbox am dat o linie, in alta camera, catre un openbox s9 HD, client.
    Setarile sunt asa cum le-a spus condei. Pana acum a mers bine.
    De vreo doua zile, clientul nu se mai conecteaza la server. La exterior, sharingul e ok. CS studio imi arata clientii si serverele conectate. Am dat restart si la ipbox si la router. Ce ar trebui sa verific ?

    Multumesc anticipat.

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr incceput

    schimba portu,parola si user
    pune o linie din server sa vezi te conectezi la ea sau mai simplu da ping in ip dm ului
    vezi cablu...dar asta rezolva pingu daca e ok
    pune cablu pe alt port....in cazu ca nu raspunde pingu
    sa nu cumva sa ai setat din greseala DHCP
    ultima varianta,repune imaginea

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    0
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult, iooon. O sa incerc maine.

  12. #12
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa precizez un aspect in caz ca nu sti

    daca ai sa pui o linie C din server nu uita ca acea linie in server va trebui blocata...altfel ramane varianta primu intrat primu servit..deci va ramane activa pe server

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    0
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era DHCP activat. L-am dezactivat si acum se conecteaza.
    Am mai observat ceva: receptorul server si-a schimbat ip-ul (dau un exemplu, daca inainte era 166 in coada, s-a schimbat in 167). Oare si-a alocat singur ip-ul pentru ca era DHCP activat, sau un ''binevoitor'' a facut asta ?
    Singurul port deschis in router e cel pe care il folosesc pentru sharing. Ar trebui sa il schimb totusi ?

    Inca ceva: cand folosesc enigma webinterface, bag ip-ul si intra automat, nu imi cere user si parola.
    Cand bag ip:16001, atunci imi cere user si parola. Imi apare Home, Active clients, Clients, Servers, Shares, Providers, Entitlements. Cand dau click pe oricare, informatiile se afiseaza ca intr-un fisier notepad. Deci, nu ca in CS studio.
    Ar fi mai sigur sa pun imaginea din nou ?

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petrisor View Post
    Era DHCP activat. L-am dezactivat si acum se conecteaza.
    Am mai observat ceva: receptorul server si-a schimbat ip-ul (dau un exemplu, daca inainte era 166 in coada, s-a schimbat in 167). Oare si-a alocat singur ip-ul pentru ca era DHCP activat, sau un ''binevoitor'' a facut asta ?
    Singurul port deschis in router e cel pe care il folosesc pentru sharing. Ar trebui sa il schimb totusi ?

    Inca ceva: cand folosesc enigma webinterface, bag ip-ul si intra automat, nu imi cere user si parola.
    Cand bag ip:16001, atunci imi cere user si parola. Imi apare Home, Active clients, Clients, Servers, Shares, Providers, Entitlements. Cand dau click pe oricare, informatiile se afiseaza ca intr-un fisier notepad. Deci, nu ca in CS studio.
    Ar fi mai sigur sa pun imaginea din nou ?

    Daca ai DHCP activat routerul ii aloca ip.
    La webinterface nu iti cere parola pentru ca asa ai setat : fara autentificare.( poti seta din receptor in webinterface menu )
    16001 e portul pentru pagina de info cccam iar parola si username-ul sunt cele pe care le-ai pus in cccam.cfg. E acelasi lucru pe care il vezi in CS studio doar ca e in alt format
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top