Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default Hotbird transpondere fara semnal

    Am o configuratie Antena Fe 1.15, placa DVB SS2, MyTheatre cu transponderele la zi de pe Kingofsat si sunt mai multe transpondere pe care nu am semnal sau care nu au nici un canal desi pe site-ul respectiv ele figureaza ca fiind active. Zona Arges.

    Care ar fi problema.

    Multumesc!

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce Tp te referi? Da detalii.
    Nu toate Tp de pe Hotbird pot fi receptionate. Cu antena ta nu poti avea semnal pe toate Tp, mai cu seama cu SS2, care nu exceleaza la capitolul tuner. Fasciculul SUPER emis de Hotbird nu are acoperire in Romania, asa ca poti sa te lasi pagubas.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    banuiam eu ca de la antena este vorba, oricum am vazut ca Hotbird 6 este cu cel mai mic semnal la noi dintre toate pe Hotbird. Ma multumesc cu ce am!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen
    La ce Tp te referi? Da detalii.
    Nu toate Tp de pe Hotbird pot fi receptionate. Cu antena ta nu poti avea semnal pe toate Tp, mai cu seama cu SS2, care nu exceleaza la capitolul tuner. Fasciculul SUPER emis de Hotbird nu are acoperire in Romania, asa ca poti sa te lasi pagubas.
    am si eu o problema similara in sensul ca am o antena offset 0.9m + 2lnb ( configuratia standard la maxtv ) si nu prind tocmai pachetul maxtv pe SkyStar 2. daca e importanta locatia stau in stefanesti, judetul arges.

    in cazul in care e de la antena cam de ce diametru ar trebui sa iau pt a putea rezolva problema si ce lnb, deoarece banuiesc ca nu stoate sunt la fel de bune ?

    deasemenea daca trec la digitv sau focussat pt pachetele lor le pot receptiona pe skystar 2 cu instalatia standard a lor sau din nou locatia ma obliga sa iau alte componente mai performante ?

    pe receiverul strong prind fara probleme pachetul maxtv si de aceea cred ca antena e orientata bine. am pus si tp noi de pe net in progdvb si tot n-a mers. pe primul tp din cele 2 tp pe care se afla maxtv imi gaseste 5 canale tv + alte cateva radio, iar pe cel de-al doilea nu are semnal.
    10x pt ajutor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. srt 4402-fara semnal
    By MarYo643 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 20th April 2006, 16:11
  2. 12697 si 12449 fara semnal?
    By orlandosro in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th February 2006, 19:09
  3. Am ramas fara semnal e de la mine sau de la digi?
    By justme_yo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 23rd January 2006, 21:49
  4. TV Romania Int. fara TXT pe Hotbird?
    By yanq in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 26th September 2005, 20:28
  5. Setari transponder T115 astra,fara semnal
    By cristitavi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 21st May 2004, 09:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top