Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor pt TPS Xtramusic

    Ma poate ajuta cineva cu PID-urile pentru TPS Xtramusic Radio de pe Hotbird 13 la 11513 H ? Nu le gasesc nicaieri . Vreau sa-mi setez SS1 sa mearga pe acest pachet de radio.

    stavros

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat aici? http://www.kingofsat.net/en/radio.php?pos=13.0E
    Numai ca ce vrei tu nu sunt in T*S ci in Cyfra+...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine,dar poti sa le asculti pe acelea emise pe frecventele Tps.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Xtra Music1 corespunde lui XtraMusic Swiat
    Xtra Music2 corespunde lui XtraMusic Klasyka
    Xtra Music3 corespunde lui XtraMusic POP
    Xtra Music4 corespunde lui XtraMusic Rythm
    La cele din pachetul Cyfra+ desi nu se pot deschide macar cand apesi tasta Language la audiopid-uri apar stilurile de muzica de pe fiecare apid.
    _________________


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult pt ajutor. Din pacate nu inteleg totusi cum receptionez TPS Radio la 11513 Mhz pe Hotbird la 13 est. Pe Dreambox 500 prind un post numit Contemporary Jazz la acea frecventa si nu apare in nici o lista , cu nici un PID , nu sint singur pina la urma din ce pachet face parte. Cu SS1 nu-l prind nicicum numai Cyfra+ la acea frecventa. Care o fi misterul ?

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros
    Mersi mult pt ajutor. Din pacate nu inteleg totusi cum receptionez TPS Radio la 11513 Mhz pe Hotbird la 13 est. Pe Dreambox 500 prind un post numit Contemporary Jazz la acea frecventa si nu apare in nici o lista , cu nici un PID , nu sint singur pina la urma din ce pachet face parte. Cu SS1 nu-l prind nicicum numai Cyfra+ la acea frecventa. Care o fi misterul ?
    deci nu doar eu am patit faza asta? cu Pet123 settings le am, cu progdvb pot sa scanez pana-mi sar oachii ca nik!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da airboy , ma chinui sa prind cu ProgDVB si ....pauza, poate ne ajuta careva.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai reusit ceva dupa indicatiile mele
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da chris , thank you very much, am reusit. Merge de minune.

    stavros

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros
    Da chris , thank you very much, am reusit. Merge de minune.

    stavros
    si mie nu-mi zice nimeni?
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme cu Xtramusic la 19'EST ?
    By rz + in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 26th June 2006, 23:05
  2. XTRAMUSIC
    By spoealar in forum DREAMBOX
    Replies: 22
    Last Post: 30th January 2006, 17:23
  3. alta problema xtramusic
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 16th November 2005, 19:06
  4. xtramusic ?
    By ilav in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 25th November 2004, 18:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top