Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu un HUMAX

    Problema e la un 5100,care pe langa ca porneste greu(cam la 3-4 min de la punerea lui in priza si vreo 3-4 on/off) si nu are imagine.Cu HUMAXUL meu(5400) totul e ok,dar cind il schimb cu 5100-gata-.Se comporta ca un rec normal(afara doar de pornirea greoaie) are meniu,invarte motorul,memoreaza pozitiile,are nivel semnal pe satelit dar nu si calitate.Stie careva asemenea"simptome"?Ceva sugestii... Multam anticipat
    adi.H

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @caras2uk
    Pune un soft nou!
    5100_HCI10502+ToH11
    Firmware with TuxOnHumax patch for 5100.
    Download:
    http://tuxonhumax.berlios.de/public/...0502+ToH11.ZIP
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spaceman,
    i-am pus ultimul soft pentru 5100(eu vreau sa-l fac sa mearga normal, fara patch)dar aceasi problema...
    adi.H

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica sursa de alimentare ai probleme cu filtrajul ai riplu suprapus peste tensiunea continua.vezi cu un osciloscop care e devalorizat si schimba-l.la fel am patit si eu cu al meu.bafta
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    VIO90,cu"probleme cu filtrajul ai riplu suprapus peste tensiunea continua" m-ai bagat in ceata...daca se poate ceva concret,ce ar trebuii sa verific(nu am osciloscop ci doar un aparat de masura)Cred si eu ca e ceva cu alimentarea...Oricum,multumesc
    adi.H

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu osciloscopul vezi forma de unda pe plusul fiecarui condensator di sursa de alimentare. Daca un condensator este mai uscat decat altul atunci peste tensiunea continua care se vede pe osciloscop ca o linie .apar niste mici ondulatii cu frecventa corespunzatoare chopperu-lui sau daca ai alimentare prin intermediul unui trafo separator oscilatii de 50 Hz.Asta a vrut sa-ti spuna.
    Cu un instrument.Ai nevoie de un digital .se pune comutatorul pe alternativ si vezi ce-ti indica. sub 0.4-0,6V este bine.Condensatorul este bun.In jur de 0,9-1V condensator de nivel mediu .peste1Vpp condensator uscat , deci trebuie schimbat.

    Asta la modo-grosso fara a intra in detalii.

    Cu stima pentru toti forumistii RDI
    C.D

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. o problema cu Humax
    By Control in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th December 2006, 05:29
  2. O problema la Humax
    By Control in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 10th December 2006, 19:07
  3. Problema Humax 5400
    By caras2uk in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 24th June 2006, 01:01
  4. Problema cu Humax 5400!
    By Kroky in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 21st November 2005, 01:22
  5. o problema cu Humax
    By JSMWATSON in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 1970, 14:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top