Dacă n versiune fără abonament, Samsung Galaxy S3 poate fi găsit la un pret de 2900 Lei, recomandat de producător, ofertele cu abonament sunt mult mai prietenoase cu portofelul şi ne aduc ca bonus pachete atractive pentru acces la internet prin conexiune 3G.

Prima companie din lista operatorilor de telefonie mobilă cu ofere la abonament pentru Samsung Galaxy S III este Orange Romnia. Utilizatorii care optează pentru un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smarpthone 15 pe doi ani, pot achiziţiona noul Galaxy S3 la un pret minim de 299 euro (inclusiv TVA).

Momentan, clienţii Orange pot comanda Samsung Galaxy S III direct din magazinul online al companiei, urmnd ca din data de 30 mai, telefonul să fie disponibil n toate magazinele Orange.

Samsung Galaxy S3 este disponibil n două versiuni de culoare: alb (Marble White) şi albastru (Pebble Blue).

Şi Vodafone Romnia a anunţat includerea lui Galaxy S III n oferta cu abonament, dar fără a da detalii referitoare la pret sau data exactă la care va deveni disponibil.
Comparat cu predecesorul său, Samsung Galaxy S II, Galaxy S III se prezintă cu un design foarte diferit, pus n valoare de ecranul Super AMOLED de 4.8 inch, ce afişează o rezoluţie de 1280x720 pixeli. Cei cu un ochi critic ar putea spune că designul folosit pentru carcasă pare ales mai degrabă de o echipă de avocaţi, preocupată să elimine orice asemănări cu gama produselor iPhone de la Apple, nu de cineva motivat să pună ct mai mult n valoare noul smartphone din seria Galaxy S. Lăsnd la o parte ecranul foarte performant, aspectul lui Galaxy S3 nu mai pare la fel de luxos ca al predecesorilor săi, n ciuda stabilirii unui pret de achiziţie premium.

Pentru preţul plătit, Galaxy S3 oferă totuşi un hardware puternic, cu chipset quad-core la 1.4 GHz, pus n valoare cea mai nouă versiune de Android - Ice Cream Sandwich, plus numeroase alte tehnologii menite să facă experienţa utilizării mai interesantă.
Pe partea de divertisment şi socializare, Samsung a implementat cteva funcţii extra de efect: Smart Stay, S-Voice, S-Beam şi Direct Call


sursa
go4it.ro