Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 - incepator

    Salutari. Am DM800 de ( imi este rusine sa spun ) de 2 ani. De atunci am schimbat o singura imagine ( folosesc Newenigma ) . As vrea sa schimb imaginea cu alta mai Ok......dar nu cred ca voi reusi sa repun sbox si cccam . Este cineva care ma poate ajuta ? Macar cu o imagine cu toate instalate. Multumesc.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna!
    . uite ai aici:http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=375 , niste backup-uri numai ca trebuie inregistrare.

  3. #3
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce?nu mai duce imaginea?sant clientii nemultumiti

    da ce ai facut domne in 2 ani de nu sti sa pui un cccam?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    de ce?nu mai duce imaginea?sant clientii nemultumiti

    da ce ai facut domne in 2 ani de nu sti sa pui un cccam?
    L-am ajutat in PM Iooane si sa stii ca are cunostinte mai multe decat pare doar cu un singur lucru nu era sigur si a intrebat si el sa nu greseasca.
    In rest numai bine....

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    de ce?nu mai duce imaginea?sant clientii nemultumiti

    da ce ai facut domne in 2 ani de nu sti sa pui un cccam?
    Clientii ( cei cu care am facute schimburi ....alti clienti nu am ) au linie de pe serverul din pod ! Sincer......nu am avut treaba cu el in acesti 2 ani.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    BCN
    Posts
    853
    Posts Thanks / Likes

    Default

    newnigma e poate cea mai buna imagine....doar ca a ta are 2 ani....
    in linkul pus de @sommersby gasesti tot ce ai nevoie.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor. Am rezolvat problema.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top