Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default CNN , Euronews ... pe DIGI

    Am si eu o nemultumire . As vrea sa imi pun DigiTV dar tin neaparat sa ma pot uita la macar un post de stiri in engleza pt. ca asa imi place mie , sa ma dau intelectual . Nu sunt ca magarii si nesimititi de pe aici sa nu recunosc generozitatea Gigi TV care ne da o groaza de posturi de nici nu mai stiu cate sunt , peste 50 parca .
    Nu s-a inteleg insa de ce pe langa posturi de camera , aahh pardon am vrut sa spun televiziune , precum OTV , DDTV , Etno .... etc . nu se poate pune si un post de stiri serios , preferabil CNN . Nu ca n-ar fi bune si astea romanesti gen Realitatea dar totusi .
    Va rog eu ff. mult ( @Fanta ) .
    Sau se poate cumva sa accesez CNN FTA fara motor ( parca am vazut ceva pe Thor 2 ) . De ce am nevoie ? Dual LNB sau ceva ? ca nu ma pricep ...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Nu inseamna ca daca critici Digi esti magar sau nesimtit, fiecare cu parerea lui.
    2. Un CNN liber ai pe Astra, iti mai trebuie un LNB, un releu Diseq si putina rabdare sa programezi Astra din nou atunci cand ii dai un reset...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default bbc world

    ai BBC WORLD LA 12325 H 24500 SAU CAM ASA CEVA
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: bbc world

    Quote Originally Posted by pelisor
    ai BBC WORLD LA 12325 H 24500 SAU CAM ASA CEVA
    Eu unul nu prind nimik pe frecventa asta ,sper sa nu fie de vina conserva de la gigi Confirma cineva ca se receptioneaza ceva pe 12.325H
    Nu era 11.325

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se prinde BBC pe fregvenţa asta!
    JHFKUGFKUJGFUFTYF

  6. #6
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BBC WORLD 11325/24500/H
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut in cateva locuri antene Digi care aveau 2 LNB-uri. Cei care le-au montat au pus unul pe 1W Intelsat si alt LNB pe 13 E Hotbird(acolo poti vedea foarte multe posturi FTA inclusiv de stiri).
    Salut Prieteni!


  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am montat astra si intelsat pe o antena de 1m la extreme. noroc,nirolf

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici pe o antena de 85 cm intra perfect Astra, Hot Bird, Sirius, Thor, Amos.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    1. Nu inseamna ca daca critici Digi esti magar sau nesimtit, fiecare cu parerea lui.
    Hai mai ca am stiut eu ca nu va prindeti . Data viitoare pun intre ghilimele . Era o ironie ca vad ca se cam oftica unii pe aici cand se critica Gigi cum ca n-ar avea posturi ... . Mie mi se pare din ce am cititit ca totusi pt. moment e mai tare Gigi dar asta nu inseamna ce perfect si ca nu putem sa criticam , nu ? In fine hai ca e offtopic si sunt destul threaduri pe tema asta
    Deci pun un twin LNB si un diseq si intra si un alt satelit ? Nu cred ca voi avea probleme de semnal sau din astea ca stau in TM si iau o antena de 1.2 m dar totusi cred ca trebuie sa fie cat de cat apropiati satelitii sau ma insel ?

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MSCI
    Deci pun un twin LNB si un diseq si intra si un alt satelit ?

    Maestre specialist in receptia de satelit, vezi ca ai uitat sa pui ghilimele

    P.S. Twin LNB -> 1 satelit, 2 receptoare
    Pt. 2 sateliti -> 2 LNB-uri
    Mai citeste putin prin forum, inainte de a incepe sa-ti dai cu parerea despre una si alta.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 1,2m in Timisoara trebuie sa mearga fara probleme. Pui LNB-ul (pe sina) pentru Astra cel mai spre West, cauti Astra pe el, apoi misti celalalt LNB pana prinzi Thor. Atentie, LNB-ul pentru Thor trebuie sa fie mai sus (fata de Pamant) ca cel ptr. Astra.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK . mersi pt. raspunsuri . Eu am recunoscut ca nu ma pricep , deocamdata ... Nu stiu cum trebuia sa spun ca sa se inteleaga . Ca sunt bata , varza , paralel ? Acum e clar ?
    In orice caz asta nu inseamna ca nu imi pot da si eu cu parerea in legatura cu grila de programe , nu ?
    Adevarul e ca deobicei ma informez daca ma intereseaza un domeniu dar acum aveam nevoie de informatie si nu aveam timp .
    Stiu ca pot sa citesc pe forum dar e vast ... ff mult scris si uneori mai mult certuri decat informatii utile . As fi totusi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu niste link-uri unde sa citesc si eu despre ce e vb. ( ceva material pt. incepatori ) .
    Cel putin faza cu LNB-urile am cam inteles-o .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EuroNews expands in Middle East
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 12th December 2006, 17:09
  2. TV4 shareholder of EuroNews...
    By gepeto in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th June 2006, 22:36
  3. EuroNews goes multi-lingual on NTL
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 3rd June 2006, 17:22
  4. Euronews in limba romana
    By zumeo_z in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 29th September 2004, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top