Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Ce sa mai fac ?

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce sa mai fac ?

    Imagine DDdemon Images 2.4 OE1.6(de cca 2 luni in flash),dream 8000,CCcam 2.1.4,21 linii,router D-Link DI-524,internet de la RDS,cont no-ip.
    Am gasit toti clientii decuplati. Am facut update cont,restart dm si router,reset router,incercat conectare pe lan si wan la dream,am pus si alt ip la dm. Nu reusesc sa conectez clientii.
    Care-i parerea dvs. ? Ce sa mai fac ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Imagine DDdemon Images 2.4 OE1.6(de cca 2 luni in flash),dream 8000,CCcam 2.1.4,21 linii,router D-Link DI-524,internet de la RDS,cont no-ip.
    Am gasit toti clientii decuplati. Am facut update cont,restart dm si router,reset router,incercat conectare pe lan si wan la dream,am pus si alt ip la dm. Nu reusesc sa conectez clientii.
    Care-i parerea dvs. ? Ce sa mai fac ?
    nu ai spus nimic de port, portul e forwardat ? dupa un reset la router trebuie deschis din nou, chiar daca nu l-ai resetat e bine sa verifici

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am acelasi port in: -router,fisierul cccam cfg

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Imagine DDdemon Images 2.4 OE1.6(de cca 2 luni in flash),dream 8000,CCcam 2.1.4,21 linii,router D-Link DI-524,internet de la RDS,cont no-ip.
    Am gasit toti clientii decuplati. Am facut update cont,restart dm si router,reset router,incercat conectare pe lan si wan la dream,am pus si alt ip la dm. Nu reusesc sa conectez clientii.
    Care-i parerea dvs. ? Ce sa mai fac ?
    Nu conteaza ce imagine folosesti sau de unde ai net, insa daca ai schimbat IP-ul la dream, atunci in router deschizi portul de share pentru noul IP alocat dreamului dupa care verifici daca hostul si-a facut update la IP-ul de retea si trebuie sa functioneze.
    N-am utilizat vreodata no-ip, nu stiu daca poti seta in router sa faca up la host, nici daca merge cu inadyn...din cate-mi amintesc exista un mic program care rulat pe pc facea update la host daca se schimba IP-ul de retea.




  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sterge dns si creaza-l din nou !

    Si vezi dupaia !

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce ????

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    sterge dns si creaza-l din nou !

    Si vezi dupaia !
    de ce sa-l stearga? IP la DNS este cel public.
    -------
    @ghita, vezi daca operatorul , nu a modificat ceva...el. ....

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strike_gabriel View Post
    de ce sa-l stearga? IP la DNS este cel public.
    -------
    @ghita, vezi daca operatorul , nu a modificat ceva...el. ....
    Am patit si eu ca si @ghita si nu am reusit sa rezolv pana nu am sters si recreat DNS .., si in plus e o manevra care se face in 3 secunde nu necesita o zi intreaga de munca sa te gandesti daca sa o faci sau nu !

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default ...........

    problema lui Ghita, nu este de la DNS...
    sunt curios, care este problema reala, unde este greseala.
    ----------
    eu am intalnit un operator in Italia, care nu a lasat forward prin modemul LOR, decat la cererea specifica a clientului, si doar un port.
    -----------

    nu cred ca este cazul tau, dar e bine sa verifici cu operatorul daca nu te-au gatuit, ei. ( RDS permite forward neconditionat prin modemurile de fibra la IP fix )
    Last edited by strike_gabriel; 6th May 2012 at 17:35.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strike_gabriel View Post
    problema lui Ghita, nu este de la DNS...
    sunt curios, care este problema reala, unde este greseala.
    O fi de la NDS... hai sa lasam gluma, sa incerce ce i-a sfatuit @miloo, mai ascultati si voi de batranii forumului, v-ati mira sa aflati ca au idei bune si folositoare!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default .......

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    O fi de la NDS... hai sa lasam gluma, sa incerce ce i-a sfatuit @miloo, mai ascultati si voi de batranii forumului, v-ati mira sa aflati ca au idei bune si folositoare!

    astept cu rabdare , solutia....deznodamantul...sunt numai ochi si urechi.
    PS : nu am facut nici o gluma, mi-am spus doar parerea, consider eu ,pertinenta. daca am gresit, o sa vedem....
    Last edited by strike_gabriel; 6th May 2012 at 17:38.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica routerul mai intai . Poate s-a resetat si a revenit la un vechiul ip . La mine in Topex au disparut toate setarile mele parca i-a dat cineva factory reset.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in dupa masa asta am"pedalat" si mi-am dat seama ca eu aveam ip nereal.in realitate nu aveam :



    nu vrea sa apara ip deloc. nu vad nimic deosebit la router. mai am 2 calculatoare in functie pe acest router. de aceea nu ma lasa sa scuimb imaginea.

  13. #13
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se foloseste setarea : dhcp = no si se aloca un IP spre care se forwardeaza un port , cum e setat in imaginea pusa de tine nu e corect

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    874
    Posts Thanks / Likes

    Default



    am facut asta astazi,am si asteptat minute bune.nu vrea sa apara ip.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post


    am facut asta astazi,am si asteptat minute bune.nu vrea sa apara ip.
    Asa: ii dai IP: 192.168.0.100, netmsk si gateway si e gata.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top