Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Digi pe Vu+

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Dublin, Irlanda
    Posts
    693
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi pe Vu+

    Avand in vedere consecintele limitarii impuse de Digi asupra folosirii receptoarelor proprii (prin software update) pentru posesorii de asemenea receivere, ma gandesc la alternative.

    Am abonament legal la Digi si nu voi renunta pentru sport deocamdata.

    Merge Digi pe un receiver VU+ (probabil Uno sau Duo) si ce anume implica?

    Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur ca merge ! dar cu BK si RSA ... care daca nu le ai este imposibil .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    Sigur ca merge ! dar cu BK si RSA ... care daca nu le ai este imposibil .
    va rog
    , poate cineva sa traduca ce inseamna BK si RSA ? Grazie

  4. #4
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gusti_padova View Post
    va rog
    , poate cineva sa traduca ce inseamna BK si RSA ? Grazie
    Adică LASĂ-TE

    n ziua de azi, ai mai multe şanse să cştigi la LOTO dect să extragi BK & RSA

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RSA sigur vine de la Republica Sud-Africana... BK habar n-am...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut eu adidasi prin 96 British Knights , BK-uri ... Ce mandru eram ....

    Intr-o nota mai serioasa ... se poate , dar nu la nivel de amator ...
    Cine face , nu zice ca face ... trebuie resurse , materiale , scule .. si stiinta ... fara aia , degeaba ai restul ...

    Am auzit ca s-ar putea da cardul neimperecheat cu receptorul , minciuni adevarate sau adevaruri mincinoase ... daca ai pe cineva ... mai multe nu stiu ...
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    RSA sigur vine de la Republica Sud-Africana... BK habar n-am...
    off: bk, adica box klub, cum de nu ti-ai dat seama?!?

    on: la un moment dat si eu am incercat ce vrei tu, dar mai degraba ced ca o sa ajung pe marte decat sa aflu "Box Klub" si "Rep Sud Africana" dintr-un decoder dublu digi...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gusti_padova View Post
    va rog
    , poate cineva sa traduca ce inseamna BK si RSA ? Grazie
    Un fel de imperechere intre rec si cartela
    Fiind non public nu se va destinui nimeni
    Dar de realizat se poate

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie să cunoști pe cineva să te scot din datele cardului dumneavoastra

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    80-90 din raspunsuri sant in bascalie , multumesc.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inseamna ca nu stii sa citesti "printre randuri"... vezi, ca adevarurile se spun mai mult in gluma.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate ai dreptate ca nu stiu sa citesc cum zici.

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si deci nu se pot vedea canalele Digi via VU+ uno?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu. .
    SHALOM

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Floop Rogers View Post
    Si deci nu se pot vedea canalele Digi via VU+ uno?
    Pe Vu+ Solo merge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top