Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Receiver Dolce HD cu probleme!!

    Porneste si ramane pe BOOT .....stie careva "rezolvarea"...?
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    suna si anunta-l la deranjamente.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa faci un update:

    Inchizi(de la spate) deschizi apoi imediat cancel - cancel -back 2465
    ----------------------------------------------

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Incearca sa faci un update:

    Inchizi(de la spate) deschizi apoi imediat cancel - cancel -back 2465
    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    suna si anunta-l la deranjamente.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Problema e alta,m-a sunat omul si sta in Olanda,eu fiind in Belgia,vreau sa stiu sigur o solutie.... daca pot sa-i fac ceva.....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liniuta View Post
    Problema e alta,m-a sunat omul si sta in Olanda,eu fiind in Belgia,vreau sa stiu sigur o solutie.... daca pot sa-i fac ceva.....
    Daca nu incerci ce ti-au zis colegii, nu rezolvi problema...Nu e nimeni ghicitor sa stie exact ce poate avea...
    In primul rand trebuie antena trebuie sa fie pusa pe Hellas Sat , apoi isi face update imediat cum pornesti receptorul, daca nu atunci faci update manual

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  6. #6
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liniuta View Post
    Problema e alta,m-a sunat omul si sta in Olanda
    Si care model il are mai exact ? PRV sau cel doar HD ?

    Cele cu PRV au probleme mari din punct de vedere al softului, daca ceva sa nu sa facut corect la ultimul update

    Quote Originally Posted by djeclipse View Post
    Am facut asa: am oprit HD-ul la boot am apasat de cateva ori tasta cancel am itrodus 2465 18107-91492 tasta info am lasat neatis tot am dat ok am pus antena a pornit update la 100% restart si la fel la initializare nu are semnal desi update face care poate fi rezolvarea ?
    A mai patit cineva ?
    Asta la un rec PRV.... update
    Last edited by gobi2000; 30th April 2012 at 16:12.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probleme cu softul au si cele HD....si inca prea multe.
    Daca ramane blocat pe boot....inseamna ca nu poate face autoupdate

    Zii prietenului tau sa incerce combinatia de mai sus.......nu are ce sa se strice
    ----------------------------------------------

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este cel HD,nu PVR....intrebarea era pusa in cazul in care s-a mai lovit careva de aceasta "buba"....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    suna si anunta-l la deranjamente.
    Subscriu,te ajuta

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Subscriu,te ajuta
    Il ajuta ca trimite o ochipa de pampalai care habar nu au de pla lor...Is lamurit cu angajatii de la rtc... Il ajuta doar daca ii schimba receptorul...

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liniuta View Post
    Problema e alta,m-a sunat omul si sta in Olanda,eu fiind in Belgia,vreau sa stiu sigur o solutie.... daca pot sa-i fac ceva.....
    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Il ajuta ca trimite o ochipa de pampalai care habar nu au de pla lor...Is lamurit cu angajatii de la rtc... Il ajuta doar daca ii schimba receptorul...
    Ioane unde sa trimita pampalaii,in Olanda ?

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Ioane unde sa trimita pampalaii,in Olanda ?
    pai de ce sa anunte la deranjamente Primul pas a lor este sa trimita o echipa

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut o statistică avnd in vedere că sun foaaaaarte des la serviciul clienti.

    Dacă răspunde o piz*ă iţi trimite imediat o echipă indiferent de natura problemei.
    n schimb dacă răspunde un băiet iti oferă asistenţă prin telefon dacă e o problemă minoră.....


    Sooo piz*elor......mergeti la footut si lasati meseria asta pt cei ce stiu
    ----------------------------------------------

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @laur21
    Mare adevar zici

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiver blocat pe boot inseamna EEprom parlit, incearca sa-l trimiti in tara pentru inlocuire, alta solutie nu e. Laur21 stie ca a avut si el vreo 2 parlite la crasma.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top