Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme dream800+Huawei HG655b

    Dupa ce am fost nevoit de imprejurari sa-mi schimb routerul si sa trec de la cel vechi la Huawei HG655b au inceput problemele, mai precis nu m-am descurcat cu intreaga configurare a sa.
    Am deschis portul aferent sh, e ok, update la dyndns ok, am trafic spre ceilalti parteneri, ei ma vad on dar spre surprinderea mea am doar 3 linii active din 10.
    Nu stiu ce-mi ingradeste sau din ce cauza doar de la 3 linii imi vine sh.
    Orice sugestie este binevenita.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca ala are active doar porturile 1 ai 2.al treilea si 4 sunt pentru iptv
    boy2good

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa le setezi si pe 3+4 sa mearga pe net... daca e nevoie
    si eu am la fel dar merge ok(bine eu il tin pe wireless)

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E subinteles cu porturile 3 si 4.Mi-am activat f.usor doar portul 4, pe langa 1 si 2.
    Problema poate sa apara si de la firewall care trebuie setat pe low sau standard.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat problema si pe aceasta cale ii multumesc mult userului @horatyu care a avut amabilitatea si rabdarea sa discute cu mine si sa optimizeze cccam.cfg.
    Am fost ferm convins ca toata problema provine de la modem dar in final m-am inselat.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default Poze cfg router Romtelecom

    Sal all,ptr cei interesati de configurare router Romtelecom aici aveti poze aferente configurării.

    http://www.netuploaded.com/chvqefqet...lecom.rar.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top