Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default tuner dm800 clon no HD

    a mai intampinat cineva aceasta problema
    canalele sd merg,cele hd canci.
    este o clona sim 201 a unui amic!
    350 kg de scule!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia da o scanare a satelitului respectiv...eu am avut problema asta cu fisierele @likra pe 13 grade est...dupa scanarea satelitului totul a fost OK...
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intalnit aceasta problema la o cunostinta, din pacate solutia a fost inlocuirea tunerului.




  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default res

    salut. daca este dm800se clona te pot ajuta eu fara sa schimbi tunerul. (P.M cu adresa de mess. )

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Problema asta am intalnit-o eu, si se rezolva simplu.Daca scoti tunerul, vedeti ca este un condensator de 680 micro, lipit pe placa, il schimbati si gata.Este un defect tare ciudat dar asa l-am rezolvat.Unii care au imbatranit, mai uita

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default :)))

    )) superba replica.
    plus impartasirea solutionarii practice- a defectului .

    stima si respect

    Quote Originally Posted by dun View Post
    ...Este un defect tare ciudat dar asa l-am rezolvat.Unii care au imbatranit, mai uita

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800

    confirm defectul si manifestarea lui.schimbati condensatorul electrolitic de pe tuner sau adaugati unul de 1000 uf si dm e ca nou.atata doar ca trebuie un pic de dexteritate la lipituri


    succes(uri)

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la citi volti sa fie condensatorul ?

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default 78473.54 x 1

    380 V

    sfpmf
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800

    la 25 volti ajunge

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes
    Last edited by gik2000; 2nd May 2012 at 01:13.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat condensatorul de 16v cu unu de 25v 1000uf.
    totul este ok acum.
    350 kg de scule!

  13. #13
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a fost singurul defect avut ?
    la mine se blocheaza la bootare, daca e atasat cablul lan, un usb stick, sau o cartela in cititor.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,singurul defect.acum merge ok,nu m-a sunat omu sa faca vreo reclamatie
    350 kg de scule!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam care e timpul de bootarea unei clone dm800.. atentie! fara a fi scos din priza...doar din momentul in care se da comanda restart din menu ( nu restart GUI) Precizez ca eu folosesc Gemini .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top