Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Alt-dvb

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Alt-dvb

    Eu folosesc Prog dvb,dar as fi curios sa ma conving ca Alt-dvb este cel mai bun,mai ales ca este facut de un roman foarte destept,care merita felicitari.Nu ma descurc cu configurarea acestui program.Poate ma ajuta cineva binevoitor,asa cum ati procedat de fiecare data cand am avut nevoie.Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am aceiasi problema,l-am instalat ,am scanat satelitul mi-a gasit programele ,am bagat si yanksee in directorul plugins si softcam key dar ...ioc nu deschide nici un program...probabil e doar in teste cine stie mai asteptam...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge excelent, dar trebuie sa porniti sistematic si nu o sa vi se mai para asa complicat.
    Probabil aveti probleme cu alegerea filtrelor grafice.
    Puteti incerca mai multe combinatii pana ce dati de cea buna, sau mai bine folositi functia "Search" si sunt sigur ca veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie.
    Merita din plin tot efortul si nu este greu(am reusit eu care nu sunt un mare priceput in materie).
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  4. #4
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default ver. 1.07 este numai pentru SS2??

    Am pus ver. 1.07 (beta) si la alegerea placii (un SS1) imi da eroare! ID-ul placii nu este ceea ce asteapta programul!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by edy_smf
    si eu am aceiasi problema,l-am instalat ,am scanat satelitul mi-a gasit programele ,am bagat si yanksee in directorul plugins si softcam key dar ...ioc nu deschide nici un program...probabil e doar in teste cine stie mai asteptam...
    Yanksee sau oricare alt plugin se copiaza in directorul altdvb nu in plugin si softcam.key la fel
    Try asa si sigur o sa-ti mearga
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  6. #6
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge versiunea 1.04 foarte bine. Am copiat yankse si softcam-ul in directorul Plugins, iar pentru S*ca am copiat S2emu si softcamul in directorul ALTDVB.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci la mine nu vrea de nici o culoare ..imi spune invalid floating poin operation continuu si nu deschide nimic cu toate ca smnal imi arata 90% cu 100% pe thor si c my theatre merge prfect orice.am copiat si yanksee-ul si softcamul in directorul principal ALT Dvb
    mai trebuie sa fac ceva?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da dublu click pe DvbSource.bat si incearca varianta de filtre grafice:
    IV CL VMR7 GRF inpreuna cu: IV EL VMR7 GRF.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge sxcelent ALT-DVB-ul cu Yankse-ul, S2Emu, Shl-ul, sofcamkey-ul si teletextul in "plugins", iar i radacina ALT-DVB am copiat doar softcamkey.
    Ce am in plugins am si in PIP.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Alt-Dvb

    Chiar nu poate nimeni sa spuna ce trebuie facut de la inceput pana la sfarsit ?Nu sunt beton in materie,dar ma pot descurca foarte usor daca sunt ajutat.Am incercat cu Search,dar nu am gasit nimic din ce am cautat in legatura cu acest program.Multumesc

  11. #11
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Configuratia mea: ALTDVB ver 1.04, in care am bagat in directorul radacina s2emu si softcam key cu cheile noi, in directorul plugins, yankse 1-31.0 TT pt XP(eu folosesc SO XP), [email protected] din 20.03.2004, si softcam key cu cheile noi.Bafta!

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci problema cu invalid floating point operation nu o pot rezolva nicidecum,am dat dublu click pe DvbSource.bat si acelasi lucru imi spune problema ca nici macar programele necodate nu le deschide,absolut nimic si nici nu mai merge inchis pe urma decit cu CTRL+ALT+DEL si end process...am dezinstalat my theatre si tot ce tine de ss2 din calculator inclusiv driverul si am reinstalat apoi doar driverul si alt dvb si tot nimic,apoi am sters altdvb si am reinstalat my theatre si asta merge fara nici un fel de problema...cine stie o sa mai incerc dupa un format c: si poate o sa porneasca intr-un final ...
    configuratia este:
    Athlon 2400 XP+
    Mb kt600 elitegroup
    512 ddr 3200 400Mhz
    80 gb 8m wd JB
    Ati radeon 9600 pro 128 mb 128
    ss2
    parabolica aluminiu 1,9
    LNB digital..nu mai stiu exact modelul

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca aveti probleme, downloadati ace mega codecs pack ver 6 si dupa ce o instalati in pc, alegeti la alt dvb filtrul grafic cyberlink. Totul va fi in regula.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top