Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  prin gropile capitalei
  Posts
  3,604
  Posts Thanks / Likes

  Default Inchisoare pt dinamovistii Andrei Margaritarescu si Cristi Munteanu..

  http://ofsaid.ro/2012/04/fotbalisti-...etter-20120426

  Fotbaliştii Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la pedepse de trei ani şi, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare, iar fondatorul centrului medical Doris, Alexandru Magherescu, a primit şapte ani de închisoare cu executare.

  În dosarul privind înşelăciuni cu maşini luate în leasing, instanţa Tribunalului Bucureşti i-a condamnat pe fostul mijlocaş dinamovist Andrei Mărgăritescu pentru tăinuire şi pe fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu pentru complicitate la tentativă de înşelăciune, informeaza MEDIAFAX .

  Alături de cei doi, în acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la şapte ani de închisoare cu executare.

  Totodată, instanţa i-a condamnat pe Adrian Mihai Radu la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare, precum şi soţia acestuia, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tăinuire.

  Decizia în acest caz nu e definitivă, ea putând fi atacată cu recurs de părţile din dosar.

  În luna aprilie 2011, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de maşini de lux, printre cei acuzaţi fiind fostul mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristi Munteanu.

  Procurorii îi acuzau pe Andrei Mărgăritescu şi pe Cristi Munteanu că sunt "dobânditori de drept ai unei maşini furate", despre care "aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt".

  Totodată, procurorii l-au acuzat în acest dosar şi pe Alexandru Magherescu, fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat în actele poliţiei, folosit de Andrei Mărgăritescu şi de Cristi Munteanu.

  Magherescu era acuzat că i-a dat maşina Audi A8, în urmă cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat maşina furată, pentru a încasa asigurarea pe ea.

  Surse judiciare mai spuneau că, după ce a ţinut o perioadă maşina Audi A8 luată de la Magherescu, Cristi Munteanu a reuşit, cu complicitatea unora dintre inculpaţii din acest dosar, să întocmească acte "în regulă" ale maşinii. La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut maşina colegului său de la Dinamo Andrei Mărgăritescu.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Aug 2008
  Location
  Galati
  Posts
  397
  Posts Thanks / Likes

  Default

  cu justitia din romania, pilele borcicai si al lui badea vor face in asa fel incat sa se faca apel vor trece vreo 2-3 ani.. si pana la urma li se vor da cu suspendare! ca deh traim in romania si asta spune tot

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top