Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default dvbdream , ss2 si cs

    Salutare , am un ss2 pe un pc p4 , 2.4ghz , winxp , 1gb ram .
    Mai am o linie de la cineva .
    Ma chinui de 2 zile dar nu se conecteaza .
    Am instalat n pluginuri , Hadu , Flycccam si ACamD , editez linia acolo si nimic , am semnal pe satelit nu e problema .
    Are cineva vreo idee ?

    Multumesc .

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Hadu zice Connecting 2 secunde si apoi Stopped 2 minute .. si apoi iar ...

    Am dezactivat Antivirusul si Firewallul .. si tot asa ..

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si alt player.Ai PM.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , merci .

    La asta zice Started . Send ECM .. Timeout .. .. si la a mea tot Stopped .

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai incearca ,nu peste tot e timeout,a ta cred ca e stoped,dar mai ai rabdare poate nu a apucat sa faca modificarile.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , a ta a deschis Polsat dupa ceva vreme pt 2-3 minute , s-a mai blocat , dar macar stiu de ce cealalta nu merge , e off . Dar omul zice ca merge si nu am altceva sa testez . Sa nu fie linia compatibila cu ce am eu ?
    Ms mult .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalati pe PC in dual boot si Ubuntu sau Debian (linux) cu driverele ss2 aferente si programul tvheadend (tutorial la http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=130727 ) si puteti urmari programele tv direct pe tableta, iphone, smartphone sau alt calculator cu xbmc (chiar xbox conectat la TV).
    Succes!

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un link ceva , care e cea mai recomandata distributie de linux sa instalez ?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Un link ceva , care e cea mai recomandata distributie de linux sa instalez ?
    Orice linux e ok, eu folosesc acum pe ultimul debian squeeze server, unde tin si serverele de sharing.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Asta e originalul si e 100% ok:

    http://cdimage.debian.org/debian-cd/...86-netinst.iso

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar cu un Backtrack 5 ar merge ? , ca m-am mai jucat un pic cu el si imi place .

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si inca ceva , tunerul e mai slab fata de un receptor clasic . Trebuie o antena mai mare .

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi cer scuze, ca postez aici, insa am instalat de ceva timp DVB Dream, din pacate din greseala mi-am sters lista de sateliti scanati din meniul principal.
    Cum pot sa revin la setarile anterioare ?

    Multumesc

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar cu o rescanare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top