Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500 - probleme de retea

    am un dreambox 500 din 2007 cu gemini 3.4.0 pe el. l-am legat cu cablu ethernet la un access point, care este conectat wireless cu routerul. problema este ca dm 500 pierde dupa un timp legatura la retea, desi access point-ul este in continuare legat la router (pot de exemplu sa intru pe web interface pe access point). daca repornesc dreambox-ul, merge iar bine un timp, pana iar se pierde legatura. mai sunt aici utilizatori de dm 500, care stiu cum se poate rezolva problema (alta imagine, cu drivere mai noi ?) ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    am un dreambox 500 din 2007 cu gemini 3.4.0 pe el. l-am legat cu cablu ethernet la un access point, care este conectat wireless cu routerul. problema este ca dm 500 pierde dupa un timp legatura la retea, desi access point-ul este in continuare legat la router (pot de exemplu sa intru pe web interface pe access point). daca repornesc dreambox-ul, merge iar bine un timp, pana iar se pierde legatura. mai sunt aici utilizatori de dm 500, care stiu cum se poate rezolva problema (alta imagine, cu drivere mai noi ?) ?
    ce distantza de cablu ai de la AP pana la dm500?
    Dreambox_82

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa setezi manual reteaua? si pe AP si pe dreambox?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut probleme de genul asta cu 500s .In cazul meu , a fost vorba de 2 condensatori pe placa ce au trebuit schimbati si s-a rezolvat. Trebuie doar sa deschizi cutia si te uiti dupa condensatori umflati.( nu imi aduc aminte de valorile lor, doar ca e "pain in the bollocks" sa ii schimbi-rabdare)

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DREAMBOX_82 View Post
    ce distantza de cablu ai de la AP pana la dm500?
    vreo 30 cm.

    Quote Originally Posted by scary View Post
    ai incercat sa setezi manual reteaua? si pe AP si pe dreambox?
    amandoua au adresa IP fixa. dar nu poate fi problema de acolo, ca functioneaza un timp.

    Quote Originally Posted by saniry View Post
    Am avut probleme de genul asta cu 500s .In cazul meu , a fost vorba de 2 condensatori pe placa ce au trebuit schimbati si s-a rezolvat. Trebuie doar sa deschizi cutia si te uiti dupa condensatori umflati.( nu imi aduc aminte de valorile lor, doar ca e "pain in the bollocks" sa ii schimbi-rabdare)
    sa vad daca reusesc sa deschid carcasa.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceasi problema pot sa zic ca am avut-o si ei. Dupa multe teste si multi nervi, am schimbat swich-ul si acum merge normal.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top