Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500hd si web.int.

    Salutari, vreau sa intst.o imagine pe dm500hd peste web br., dar nu reusesc nici cu moz. nici cu expl. nici cu opera ce poate fi? apare "invalid image"...Numai bine.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pi incearca cu o imagine valida nu o fi compatibil ssl - ul
    Ce vrei sa pui ?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite fa exact ca aici/trebuie sa mearga
    http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=162658
    atentie la s.s.l./trebuie sa fie ssl84 pentru noile img
    Last edited by gladix; 25th April 2012 at 20:05.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea, DreamElite, v.3.0. dm500hd....am gemini 5.1, si cccam v.2.1.3 dar mi se pare ca la 3. sau 4.zile se blocheaza,. si treb.restart....mam gandit sa o schimb....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune prima data update la ssl , restart si mai probeaza odata

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma gndesc ca ai Dm 500Hd Original
    Daca da uite Aici si ce iti trebe tie AICI

    Pentru clone nu ma bag
    Last edited by emil1; 26th April 2012 at 02:26.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e dm500 HD si e imagine originala , e bine , daca nu o pui tu .precum zic baieti mai sus.

    ca sa intri peste webif sa uploadezi imaginea , scoti dm din priza sau opresti din spate , tzii apasat butonul din fata , repornesti aparatul , si o sa scuite afara ultimul ip. in principiul daca dreamul e in lan e dhcp , si o sa vezi un i8p de gen 192.168.0.xxx... care a fi ala.

    in i.e. , mozilla , chrome , safari , si altele nu iti ramane decat sa accesezi acel ip , si o sa vezi o pagina unde se uploadeazaq imaginea. dupa finalizarea procesului , se da reboot , se urmareste ecranul teve

    de la fratele mai mare da pozele spun tot ...


    http://www.dream-multimedia-tv.de/en...rmware-browser

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am facut prietene, am mai bagat imagine peste web, dar acuma asa sa intimplat, daia nu mi asa clar, imi spune "invalid image",,,deseara mai incerc cum zice emil1..Numai bine.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesagero View Post
    Asa am facut prietene, am mai bagat imagine peste web, dar acuma asa sa intimplat, daia nu mi asa clar, imi spune "invalid image",,,deseara mai incerc cum zice emil1..Numai bine.
    Posibil ceea ce ai downloadat sa fie incomplet , verifica dimensiunea...

  10. #10
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,751
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Am patit-o si eu la un dm800 IE si mozilla nu vroia curios ca a mers cu opera ...si nu inteleg de ce ca pana la data aceea numai cu mozilla puneam sus imaginea si mergea f bine



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top