Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Post software amiko 550

    ma intereseaza ce software se poate folosi pentru controlul unui amiko 550 (loadere, firmware etc) dar si ceva documentatie.....

    mersi

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    ma intereseaza ce software se poate folosi pentru controlul unui amiko 550 (loadere, firmware etc) dar si ceva documentatie.....

    mersi
    SW-uri pentru Amiko, este pe:www.sat-support.org, dar ste-ul de cateva zile nu este accesibil?!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    ma intereseaza ce software se poate folosi pentru controlul unui amiko 550 (loadere, firmware etc) dar si ceva documentatie.....

    mersi
    www.sat-planet.net/forumdisplay.php?f=684

  4. #4
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipryan View Post
    da.. am gasit! astea merg doar pe XP? ca pe win7 (32b) nu dau semne de viatza..

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    da.. am gasit! astea merg doar pe XP? ca pe win7 (32b) nu dau semne de viatza..
    pe xp si vista merg fara probleme.poate e ceva cu acel cablu null modem

  6. #6
    just for fun... Teacher
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Wolverhampton, UK
    Posts
    339
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge!.... greseam la procedura de conectare, trebuie intai pregatit softul si apoi pornit aparatul.. deci multzam fain!

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Luke_MS View Post
    merge!.... greseam la procedura de conectare, trebuie intai pregatit softul si apoi pornit aparatul.. deci multzam fain!
    Ok.spor la treaba!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top