Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: SS2+HH

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2+HH

    Hi All!

    Nu stie cineva sa-mi explice cum se poate invarti antena cu SS2 + motor H-H?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti trebuie ss2disecq1.7.............
    de pe dvbsoft.net.........
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am acest soft dar din pacate nu prea se misca antena doar de la motor...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hopa... devine interesanta problema ca si eu maine vroiam sa-mi iau HH la ss2 2.3.
    ce sanse am sa nu se miste nici mie motorul din placa

    aaa.. si inca o intrebare! eu reglez antena pe cel mai sudic satelit. de unde stiu cate grade sa o misc la est/west pana la urmatorul satelit? trebe sa calculez?

    nu dati cu paru' pls... sunt si eu la inceput

  5. #5
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal normal nu ar trebuie sa fie probleme in miscarea unei antene cu h-h direct din ss2; pentru o reusita trebuie avute in vedere urmatoarele:
    -antena sa nu fie mai mare de 1.2m fe sau 1.3m Al (la modele ce permit miscarea antenelor de max 1.2m)
    -sursa calculatorului sa fie destul de mare, o sursa de 300w ar fi suficienta pentru acest lucru ( daca calculatorul are sloturile pci aproape pline, 2 cd-rom sau cd-rw, 2-3 hardiscuri sau alte componente atunci este necesara o sursa de 400w sau mai mare)
    -placa de baza este iarasi un lucru important, cu o placa de baza Noname puteti avea probleme (sau nu )
    -calitatea cablului care face legatura intre ss2, h-h si desigur lnb, si lungimea acestuia.
    Pentru a putea muta antena cu ss2 se poate folosi pluginul de la Mytheare cu fisierul skynet.sys modificat si inlocuit peste cel original, dar si cu Progdvb si pluginul ss2diseq, sau alte programe si pluginuri.
    Daca calculatorul nu poate muta ansamblul antena h-h se poate folosi un digibox si treaba este rezolvata.Bafta!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am stab h-h 120 si ss2 .. si merge perfect.. sunt catziva pasi pe care trebuie sa ii faci...
    1. sa te asiguri ca ai o lista cu satelitii, daca in meniul principal la SS2DiSEqC16 nu iti apar satelitii... trage (drag and drop) lista cu sateliti in fereastra principala
    2. in configuration selecteaza tipul motorului pe care il ai (ex. Stab HH1x0)
    3. completeaza pozitia geografica unde te afli.
    Pentru siguranta ta poti sa bifezi optiunile:confirm motor driving si progres driving, dupa care te intorci la meniul principal alegi un satelit din lista si dai send, daca nu esti multumit de semnal ii dai sa caute semnalul maxim.. in momentul in care il gaseste o sa iti ceara sa confirmi deviatia in grade, ii dai ok .. apoi Auto go x.x.. That's it!

    De notat... pluginul nu merge in alt dvb

    Enjoy

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti face reglajul si manual cu ss2disecq1.7............
    ai copiat fisierul skynet(modificat de marfi, vine odata cu ss2disecq) in driverul placii?
    mycomputer-------->partitia sistemului------>windows---->drivers
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca iti misca antena de la motor poti trece peste chestile cu calculatorul(probl. placa baza, sursa, etc)...........
    eu cred ca trebuie sa mai copiezi fisierul skynet.sys in drivers si este ok............
    dupa ce ai copiat incearca sa muti antena manual..........
    o poti regla mai bine..........
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    philippines
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit!
    Thanx All!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top