DigiSport şi DolceSport transmit meciurile din Liga Campionilor n următoarele trei sezoane (2012-2015). TVR rămne doar cu prima opţiune a zilei de marţi.

Digi Sport a cumparat drepturile pentru difuzarea n direct şi n reluare a următoarelor 3 sezoane din UEFA Champions League (2012 - 2015).
Meciurile vor fi difuzate pe Digi Sport 1, 2 şi 3, dar vor putea fi urmărite şi de către abonaţii serviciilor de internet fix ai RCS & RDS, pe digisport.ro si pe m.digisport.ro.
La TV, campionatul va putea fi urmărit n format analogic, digital şi HD (meciurile sunt filmate HD).
Drepturile au fost cumpărate att de către RCS & RDS, ct şi de către Romtelecom, care le va difuza n paralel, pe Dolce Sport.
Excepție face prima opţiune din ziua de marţi, care va fi televizată de un post free-to-air, adică de TVR. Cele două televiziuni au obţinut drepturile şi pentru opţiunea de internet şi pentru platformele de mobil.
Contractul cuprinde difuzarea tuturor meciurilor fie n direct, fie n reluare, precum şi rezumatele din cele două seri, dar şi magazinul săptămnal UEFA Champions League.
Anunţul privind cumpărarea drepturilor de difuzare a meciurilor din cadrul următoarelor trei sezoane ale UEFA Champions League a fost făcut şi de site-ul oficial al UEFA.

sursa: http://www.digi24.ro/stire/DigiSport...mpionilor~9675