Astra şi propune ca din sezonul viitor să se ia la trntă cu granzii campionatului şi paşii făcuţi n această direcţie de Ioan Niculae ncă din acest retur le dau toate motivele fanilor trupei prahovene să spere că favoriţii se vor lupta cu succes pentru accederea n cupele europene.

Preşedinte şi antrenor de top

Dinu Gheorghe şi Mircea Rednic şi-au intrat deja n pine la Astra şi pregătesc deja atent campania de achiziţii din vară. "Căliţi" la formaţii care s-au bătut an de an pentru cştigarea titlului n Liga I, cei doi ştiu de ce ingrediente au nevoie pentru succes, iar la Ploieşti au parte de ceva ce nu au putut cere la Rapid sau Dinamo: linişte, cel puţin pe termen mediu.

Primele ţinte: Adailton, Bicfalvi, Geraldo

Deşi Ioan Niculae e cel mai bogat patron de club din Liga I, "Vamă" şi Rednic şi-au propus să nu arunce cu banii n vară. Aceştia au anunţat că vor ncerca să aducă jucători aflaţi la final de contract şi nu s-au ferit să-şi declare interesul pentru cţiva fotbalişti de la echipele din fruntea clasamentului. Steliştii Geraldo şi Bicfalvi şi vasluianul Adailton sunt oamenii doriţi de Dinu Gheorghe la Astra, iar lista va creşte cu siguranţă pnă la finalul sezonului.

Titlul n doi ani
Obiectivul lui Mircea Rednic pentru sezonul viitor e o calificare n Europa League, iar din 2013 Astra speră să conteze şi n lupta pentru titlu. Ar fi al treilea cştigat de "Puriu" n Liga I, după cele obţinute la Rapid şi Dinamo.

Arenă de 5 stele la Giurgiu

Din 2013, Astra şi va juca meciurile de acasă pe o arenă nouă, la Giurgiu. Stadionul construit e practic copia unei arene similare din Turcia şi va avea aproximativ 12.000 de locuri, toate acoperite.

"Stadionul va costa 22 de milioane de euro. Estimăm ca va fi gata n 2013. Va fi situat chiar la piciorul Podului Prieteniei dintre Giurgiu şi Ruse şi se va numi 'FC Astra'", spune Ioan Niculae, care are n plan şi nfiinţarea unei academii de fotbal pe segmentul 17-19 ani: "Vrem ca, după 2-3 ani de formare, să alegem ce este mai bun. Va fi o echipă formată din aceşti jucători, tineri, pe care-i căutăm prin ţară, ncă de pe acum, am pornit deja la treabă, preşedintele executiv, Petre Buduru se ocupă de acest proiect. Am făcut investiţii importante n ultimul timp, stadionul este omologat, avem cantonament, terenuri de calitate, sală de forţă, tot ce ne trebuie".


Crezi că proiectul de la Astra va da rezultate? Vor rezista Dinu Gheorghe şi Mircea Rednic la Astra pentru a-l duce la bun sfrşit?