Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default Jtag Gigablue 800 solo?

    Am programul dar nu stiu configuratia pinilor din receptor sa leg interfata jtag,ma ajuta careva?
    Not Me!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    rio
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by twetty View Post
    Am programul dar nu stiu configuratia pinilor din receptor sa leg interfata jtag,ma ajuta careva?
    Salutare,

    ia vezi aici..


    http://www.mediafire.com/file/bk6oagykqcd5uz3/Jtag.rar

    bye!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stonewell View Post
    Asta am dar as vrea configuratia pinilor de pe placa de baza a aparatului sa fac eu interfata jtag.
    Not Me!

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Jtag Gigablue 800 solo?

    Salut
    Am si eu aceias problema ca si tine
    Te rog daca vrei sa ma ajuti si pe mine cu informati cum ai rezolvat tu


    multumesc!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut daca scot alimentarea din aparat 15 min aparatul porneste...
    Not Me!

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by twetty View Post
    Am programul dar nu stiu configuratia pinilor din receptor sa leg interfata jtag,ma ajuta careva?
    ce vrei , in plus?
    este
    configurare clasica, gasesti pe toate pozele de pe net, la VU, sau clone { inclusiv la Giga care este si el o clona }care folosesc broadcom, similar
    BBS pinout:
    1 is 3v3
    2 is BSC_SCL
    3 is BCS_SDA
    4 is GND

    si chiar comunica, am testat pe VU SOLOver1.0-2010
    PS: poate imi da si mie, CFE la VU solo , pentru aceasta versiune de placa ver1.0-2010.04.29
    cine are CFE pentruVU SOLO placa veche 1.0 -- rog sa-l urce undeva, exemplu 4share.com. este un soft care nu se prea gaseste.
    cine are aceasta placa_ver 1.0,2010 =VU solo functional... ajut la extragere, doar pentru a colecta softul complect cu bootloader.-- pentru colectie . imi trebui un CFE complect ..
    DM clona nu detin...
    Last edited by strike_gabriel; 27th February 2013 at 21:08.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu e clona, CFE-ul este compatibil de la o versiune la alta. Daca este original si tot nu merge - sunt alte probleme hardware.
    CFE pentru vusolo se gaseste destul de usor.

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    Daca nu e clona, CFE-ul este compatibil de la o versiune la alta. Daca este original si tot nu merge - sunt alte probleme hardware.
    CFE pentru vusolo se gaseste destul de usor.
    (((((((((((((((((( este clona VU solo in discutie-si se gaseste doar 1 versiune pe net, pentru 2.0 ,atat . si nu am avut ocazia sa salvez CFE original ....

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci da cu chinezoii de pereti care ti-au vandut-o. Nu cumparati clone oameni buni - nici chinezoii nu stiu ce vand. Bombe cu ceas.

    Ei ar putea sa-ti dea un CFE bun, poate ai noroc.

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default Chinezul a fost om corect

    a livrat ver 2.0
    cumparatorul, nu a stiu sa instaleze TS panel- si a pus alta imagine
    l-a bulit
    ---
    l-a trimis la chinez inapoi [DHL 50 euro ]
    chinezul i-a dat o alta placa functionala, ) numai vers 1.0
    --
    cumparatorul a fut..to identic
    --
    si acum incerc eu sa-l reinviu...numai sa gasesc ce-ii trebuie exact.la placa asta

    PS: chinezuol nu mai raspunde la MAIL. solutia este doar sa dea el CFE corect de la ambele placi...dar nu cred, pentru ca cere sa returnezi placa defecta.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat ca l-a lasat sa rescrie CFE de la o versiune mai noua la una mai veche. Ce i-a facut ?
    Daca vorbesti despre IC-ul acela care se vinde pentru clone si este lipit langa card reader - odata scris
    cu softul pentru ultima versiune nu se mai poate utiliza. Al tau avand un IC mai vechi.
    Tot chinezul poate te ajuta - dar te intreb eu..merita ?
    Care e diferenta de pret intre original si clona ?

    Hai sa-ti spun cum e sa fii corect. Ei fac cutiile cu $20 dolari bucata maxim.
    Si ti le vand tie la $100, cand tu poti sa iei un original la $200 cu garantie si suport inclus.
    Acum sunt si alte "originale" cu chip de Vusolo. Ce te opreste sa cumperi original ?
    Iti spun eu: felul romanului de a fi.

  13. #13
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lipsesc niste linii la bootloader...dar imi trebuie ceva sa compar...
    care trebuie editate manual...era mai simplu daca aveam back-up la toata memoria...
    --
    orice merita, daca stii ce faci.
    de dragul , hobby-ului.
    plus ca daca le scot din ele, raman arhive pentru service, pentru altii.

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai inteles - protectia nu e in CFE. Orice receptor broadcom cu toate onboard clonat reactioneaza la fel.

    Ceea ce fac chinezii copiaza keyle de pe integratul anticlonare pe un IC de-al lor care le emuleaza si il instaleaza pe placa langa cititorul reader.
    Acele chei se schimba de la o versiune de drivere la alta. Aleator verifica poate si CFE. Nu sint sigur de acest ultim aspect.

    In momentul in care schimbi imaginea si pui una care are ceva modificat (fie la drivere, kernel sau CFE)...receptorul e mort.

    Unde este hobby in asta ? E pierdere de timp.

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pop_eye View Post
    Nu ai intele - protectia nu e in CFE. Orice receptor broadcom cu toate onboard clonat reactioneaza la fel.
    si unde este? in memoria mica de langa procesor?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top