Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam fara clienti

    De azinoapte nu se mai conecteza clienti la oscam,in afar de linia mea n nici una nu mai e activa toate ofline
    Care e cauza si rezolvarea?
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    De azinoapte nu se mai conecteza clienti la oscam,in afar de linia mea n nici una nu mai e activa toate ofline
    Care e cauza si rezolvarea?
    Verifica daca ai port deschis pt fiecare client
    Last edited by robi22; 13th April 2012 at 13:11.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Verifica daca ai port deschis pt fiecare client
    pai cum sa am port deschis pt fiecare client?
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    pai cum sa am port deschis pt fiecare client?

    Atunci spune-ne ce configuratie ai ...Oscam only si dai linii C..

    sau dai linii N?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poate fi decat de la update dns sau nu ai portul pe care iti lucreaza oscam , deschis in router.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Am oscam+cccam,portul era deschis garantat pt ca nu am umblat in router,am verificat apoi testat,nu dau linii c din oscam numai linii n,si asa cum am zis linia mea n se conecta in schimb nici o alta linia n nu se conecta,update la host era facut,ca asta am verificat prima data...
    De rezolvat l-am rezolvat,am pus imaginea cu nulmodem in prealabil salvand fisierele importante,si dupa vro 3 restarturi la oscam+cccam a luato din loc,dar ma intreb de ce naiba sa intepenit,fara ca cineva sa ii faca ceva
    parola la router am parola la receiver am,si sunt diferite
    ma gindesc ca nu a umbalt nimeni,si am observat ca la FALIBAN apare o linie N constant,iar ca client linia respectiva este OFF
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Iar

    Merge c am o 1 ora sau 2 si apoi ramane teapan,oscamu.si trebuie sa ii dau zeci de restarturi sa porneasca
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Merge c am o 1 ora sau 2 si apoi ramane teapan,oscamu.si trebuie sa ii dau zeci de restarturi sa porneasca
    in log nu iti arata ce face cand se blocheaza ?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Lipsa Script

    Asa cum am specificat,am pus imaginea pe curat si am descarcat oscam+cccam,dar din care lipsea scriptu,si nici prin cap nu mi a trecut sa verific acolo.si problema blocari era din oscam.services acolo aveam pus toate caidurile de la focus,iar eu am numai pachet baza.
    Cozmetizarea mi a facut-o OvidiuMarius,ca daca era dupa mine,imi lua o saptamina si tot nu realizam care e problema,
    Nici nu m am asteptat ca Oscam+CCcam downloadat cu receptoru sa nu aiba scriptu de pornire
    Cu ocazia asta ii multumesc lu Ovidiu
    Si sarbatori fericite la toata lumea
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top