Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: sky it in cccam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default sky it in cccam

    intrebare de 100 puncte: avem un sky it de cateva luni, momentan e in "probe" sa ne hotaram daca se merita.

    cum la mine in dream nu mai e loc si n-am inca alt dream l-am dat la un amic cu care am ping de <12 ms si am facut o linie la el
    e ca si cum ar fi la mine...

    cum eu cu oscamu' mai rar, l-am pus in cccam 2.3.0

    stiu de la un alt amic care are sky it ca a ars 2 carduri pana acum

    este vreo problema? cu acest cccam? nu mai da la nimeni ca nu are nevoie de altceva.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica frecventa de citire a cardului
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a fost pus la 6000
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 6000000

    e mult?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default skyfo

    dar in ce model de dream e pus cardul ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dm800se clona cu newningma ... 3.2 parca cu cccam 2.3.o venit preinstalat parca
    nu stiu acum ca ala vad ca e offline n-o avea curent sau net ca sta si el la tara
    Last edited by cristimate; 11th April 2012 at 01:34.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default skyfo

    vezi ca dm 800 prima editie , prajeste cardul !
    cred ca e identic si la clona, doar in dm800se functioneaza !
    ptr "linistea" ta informeaza.te mai bine
    eu folosesc un smartreader usb

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am editat: e un SE clona... : merge asa? probleme?

    LE: am editat.. ca e abo
    Last edited by cristimate; 11th April 2012 at 01:47.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default a

    presupun ca si clonele de dm sunt identice cu originalele, chiar si in ceea ce priveste tensiunea cardreader-ului, asa ca probabil, (nefolosind clona nu pot confirma)....functioneaza. iti pot confirma ca un card skyfo, functioneaza fara probleme(in smartreader usb sau cardreader intern dm800se, cu ciccia 2.2.1, fara oscccam.
    2.3.0 nu am apucat inca sa folosesc

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu mai ai loc la tine in DM si vrei sa i-ti mearga de la amicul tau in Hop 0 cu linie N ,singura varianta e sa folosesti oscam+cccam.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top